Näin klassinen Pokémon-pelaaminen kohtaa Pokémon GOn – Nintendolta rutkasti pelikuvaa Switchin uusista taskuhirviöseikkailuista / Uutiset / pelaaja.fi

Näin klassinen Pokémon-pelaaminen kohtaa Pokémon GOn – Nintendolta rutkasti pelikuvaa Switchin uusista taskuhirviöseikkailuista

15.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

E3-messut ovat tarjonneet ensimmäisen syvällisemmän silmäyksin Switchin tuleviin Pokémon-seikkailuin Let's Go Pikachuun ja Let's Go Eeveehen. Nintendo esitteli pelejä osana Tree House Live -verkkolähetyksiään, joissa mukana oli pyörimässä myös Game Freakin Junichi Masuda.

Noin 50 minuuttia kestävässä osiossa käytiin läpi runsaasti pelien perusteita ja käytännössä siis tuotiin esille, kuinka ne pyrkivät tuomaan yhteen sekä mobiili-ilmiö Pokémon GOn että klassisempien Pokémon-roolipelien ideoita. Seikkailemaan päästään siis muun muassa virtuaalisessa maailmassa, mutta satunnaistaistelut ovat kadonneet kokonaan ja korvattu poké-pallojen heittelystä koostuvilla pyydystysminipeleillä. Varsinaiset Pokémon-ottelut ovat vuorostaan edelleen tallella ja vuoropohjaisia, mutta niitäkin on kevennetty esimerkiksi mahdollisuudella taistella yhteistyönä.

Selvästi enemmän uudemmille konsoli-Pokémonien pelaajille suunnitellut Pokémon Let's Go Pikachu ja Let's Go Eevee ilmestyvät Switchille 16. marraskuuta. Seuraavien Pokémon-pääsarjan pelien on kerrottu olevan niidenkin tekeillä ja ilmestyvän ensi vuoden paikkeilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.