Näin komealta Mario Kart 8 näyttää - Nyt monipuolisempi kuin koskaan? / Uutiset / pelaaja.fi

Näin komealta Mario Kart 8 näyttää - Nyt monipuolisempi kuin koskaan?

3.04.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
7

Toukokuun lopulla ilmestyvästä Mario Kart 8:sta julkaistiin traileri ja tukku yksityiskohtia. Trailerin uusista ominaisuuksista voi katsoa alta.

Kuten tunnettua, Wii U:lle saapuvassa karting-kaahailussa haastetaan tällä kertaa ajotaitojen lisäksi painovoima, sillä putkimiehen ja tämän kumppaneiden ajokit ovat ensimmäistä kertaa antigravitaatiokilpureita. Sen myötä käytössä on uusi Spin Turbo -ominaisuus, jolla haalitaan lisävauhtia kilpakumppaneihin ja tiettyihin erikoisesineisiin törmäämällä.

Mario Kart 8 vaikuttaisikin kuvailujen ja raporttien perusteella olevan sarjan monipuolisin ja kattavin osa. Uusiin julkistettuihin hahmoihin lukeutuu Metal Mario, Lakitu ja Shy Guy, jotka liittyvät aiemmin ilmoitettujen Koopa-kakaroiden ja prinsessa Rosalinan kaltaisten hahmojen joukkoon. Käytössä on luonnollisesti myös uusia aseita, kuten ikoninen piraijakasvi sekä bumerangikukka.

Ratoja pelissä on yhteensä 32, joista 16 on täysin uusia ja toiset 16 kokonaan uudistettua klassikkorataa sarjan aiemmista osista, kuten SNESin legendaarisen Super Mario Kartin Donut Plains sekä N64:lla nähdyn Mario Kart 64:n Toad's Turnpike.

Mario Kart 8 julkaistaan 30. toukokuuta Wii U:lle.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Kyllähä tuota varmasti pelailee porukalla samalta sohvalta moninpelinä. En kuitenkaan lähde vieläkään Wii U -ostoksille kyseisen pelin takia. Onneksi on Crash Team Racing, tuo kart-pelien ikuinen kuningas.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä ZaleraFF

Kyllähä tuota varmasti pelailee porukalla samalta sohvalta moninpelinä. En kuitenkaan lähde vieläkään Wii U -ostoksille kyseisen pelin takia. Onneksi on Crash Team Racing, tuo kart-pelien ikuinen kuningas.

Vuosikausia tuli nähtyä ko velipojat pelasi keskenään tuota Crash Team Racingia. Pelaisivat varmana vieläkin. Eli täytyy olla erikoinen peli.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Haluaa, haluaa, haluaa! Mario Kart 7:n jätti niin kovan addiktion (joka on voimassa vieläkin, 92 tuntia, that's not enough!), että jos olisi ylimääräistä rahaa, niin Wii U menisi heti ostoon. Ehkä odotan Mario Kart -bundlea, kuten tein Wiin ja 3DS:n kanssa (tosin niiden kanssa kyse oli puhtaasta sattumasta).

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Jep, MK8, Smash 4, Bayonetta 2 ja X, eiköhän tässä tänävuonna saa laitteen vihdoin kaupasta kiikuttaa kotio. Aivan mahtavaltahan tämä näyttää ja varmasti tarjoaa lukuisia unohtumattomia pelikokemuksia kaveriporukalla.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ei todellakaan ole mikään laitteenmyyvä peli, jos ovat tempoa nostaneet ja saaneet siniselle kilvelle jonkunlaisen blokkaustavan, niin voi ehkä lähteäkin ostoon. Muuten Sonic Racing Transformed on vain simppelisti se peli uudemmista kartingeista.

Bayonetta 2 odotellessa. Jos nyt joskus tulisi, kuitenkin puhuttu jo konsolin julkaisusta asti.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Lainaus käyttäjältä ZaleraFFKyllähä tuota varmasti pelailee porukalla samalta sohvalta moninpelinä. En kuitenkaan lähde vieläkään Wii U -ostoksille kyseisen pelin takia. Onneksi on Crash Team Racing, tuo kart-pelien ikuinen kuningas.

Vuosikausia tuli nähtyä ko velipojat pelasi keskenään tuota Crash Team Racingia. Pelaisivat varmana vieläkin. Eli täytyy olla erikoinen peli.

Paras.
Toki MK8 ostetaan julkaisupäivänä, mutta tuskin se CTR:ää voittaa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Uusi standardi Nintendon omien pelien ulkoasulle Wii U:lla. Mielettömän komea peli ja day 1.

Nostoja