Näin maailman huiput mätkivät vuoden suurimmassa taistelupelitapahtumassa / Uutiset / pelaaja.fi

Näin maailman huiput mätkivät vuoden suurimmassa taistelupelitapahtumassa

16.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Maailman suurin taistelupelitapahtuma Evolution hullaannutti maailman jälleen viime viikonloppuna. Las Vegasissa järjestetyssä tapahtumassa kamppailtiin tänä vuonna taistelupelimestaruuksista kahdeksan pääturnauksen voimin ja ne kaikki olivat nähtävillä suorana netin välityksellä.

Mikäli ottelut kuitenkin missasi, ei huoleen ole syytä. Kokonaisuudessaan turnauksen lähetykset voi katsastaa luonnollisesti Evolutionin Twitch-kanavien kautta, mutta samalla yksittäisiä taisteluita on arkistoitu myös esimerkiksi YouTubeen Evolutionin viralliselle kanavalle.

Ohessa onkin kunkin suurimman Evolution-turnauksen finaaliottelut nähtävillä osoituksena, millaista mätkintäpelaaminen voikaan näyttää muutamien maailman parhaimpien taistelupelipelaajien käsissä.

BlazBlue: Chrono Phantasma:

Ultra Street Fighter IV:

Ultimate Marvel vs. Capcom 3:

Super Smash Bros. Melee:

Killer Instinct:

The King of Fighters XIII:

Injustice: Gods Among Us:

Tekken Tag Tournament 2:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Katsoin sunnuntaina kaikki finaalit ja täytyy sanoa, että harvoin on näin viihdyttävää menoa tarjolla, varsinkin Blazblue ja Melee olivat hypensä arvoisia.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Itekki joskus joitain kattonu ja pistäny silmään ko tyypit istuu kuin patsaat ja sormet vaan käy. Ei onnistuis meikältä patsas meininki. Pieni liikehdintä kuuluu tuntumaan. On se vaan sekin ajan myötä vähentyny. Ei enää jalat kopsahtele ihmeen kaukana oleviin huonekaluihin.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Melee-matsit oli parhautta.