Näin Minecraftin moninpeli sekä tutoriaali toimivat Xboxilla / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Minecraftin moninpeli sekä tutoriaali toimivat Xboxilla

5.05.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Xbox 360:n Minecraftista on julkaistu tukku uusia videoita. Katsottavaa piisaa kaiken kaikkiaan noin 20 minuutin edestä.

Simppelimmän kuvan tulevasta antaa pelin tuorein traileri. Tämän lisäksi trailerin luonut H.A.T Films -porukka tarjoaa kommenttejaan sekä moninpelistä että esittelee myös pelin tutoriaalin.

Xboxin Minecraft julkaistaan ensi keskiviikkona. Hintaa pelille kertyy 1600 Microsoft-pistettä eli lähemmäs 20 euroa.

Linkki traileriin

Linkki kommentoituun traileriin

Linkki tutoriaalin esittelyyn

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän morotti123 kuva
morotti123

Tätä on odotettu jo pitkään. Hyvältä tuo ohjauskin ohjeimella näytti tuossa trailerissa ja liikkuminen yhtä sulavalta kuin pc:llä. Toivottavasti pystyy sniikkaa kun jossain trailerissa tyyppi ei sniikannu vaikessa kohassa. Innolla odotetaan.

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

ompahan syy ostaa xbox jonakin kauniinnna päivänä.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Saa lisätä Yertedd osto heti julkasupäivänä. :)

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Tuo neljän pelaajan moninpeli samalta koneelta on kuulkaas pojat aikas kova tärppi, jonka takia tämän ostaisin heti julkaisussa, vaikka pc:lle löytyykin, jos siis boksin omistaisin. Harvassa jos missään kolmiulotteisessa open world-pelissä on neljän pelaajan jaettua ruutua ja Minecraftiin se sopii, kuin nenä päähän. Lisäksi veikkaan, että tästä on tehty hyvä käännös ja ohjaimella pelaaminen onnistuu lähes yhtä hyvin kuin näppäimistöllä ja hiirellä.

Pitää myös myöntää, että vaikka PSN Storeen on viime aikoina tullut paljonkin hienoja ja etenkin taiteellisia nimikkeitä, vaihtaisin ne mieluusti boksin Trialsiin ja Minecraftiin. Ikävä myöntää, mutta ruoho on kauniimpaa sillä puolen jokea.

Käyttäjän TomPlex kuva
TomPlex

OIOI! On Xbox 360, Ps3! Tosi mahtavaa ku voi ostaa ton Xboxille! :)