Näin palaa Saints Row – uusi video esittelee varhaista pelikuvaa avoimesta pelimaailmasta / Uutiset / pelaaja.fi

Näin palaa Saints Row – uusi video esittelee varhaista pelikuvaa avoimesta pelimaailmasta

12.10.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Näin palaa Saints Row – uusi video esittelee varhaista pelikuvaa avoimesta pelimaailmasta

Saints Row -pelisarjan paluusta on saatu ensimmäinen silmäys pelikuvaa. Julkaisija Deep Silverin Game Informer -julkaisulle tarjoama pelivideo esittelee varhaista pelikuvaa Saints Row'n avoimesta pelimaailmasta.

Pelin alpha-vaihetta edeltävästä versiosta peräisin olevassa pelikuvassa nähdään lyhyt vilkaisu autoilua, jonka jälkeen loppuvideo vietetään tunnelmallisella kävelyllä ympäri uuden pelin kaupunkimaisemia. Santo Ileson pelimaailma tarjoaa videon perusteella sekä karuja aavikkomaisemia että pilvenpiirtäjien ympäröimää suurkaupunkitunnelmaa.

Pelisarjan aiempia osia maanläheisemmäksi kuvaillun Saints Row'n on määrä ilmestyä 25. helmikuuta pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Pari yksityiskohtaa hyppää silmää - ensimäisenä, ampuminen ja vihollisten näkyvät elämämittarit tuovat mieleen Agents of Mayhemin, aloitin just sen pelaamisen ja samankaltaisuus on silmiinpistävä. Tämä saa minut pelkäämään että pelimoottori on suoraan kierrätetty tuosta pelistä ja että se ei välttämättä ole "Saints Row:mainen" tarpeeksi.

Aseiden vaihto on myös silmiinpistävä, pidin Saints Row 4:n ja Gat out of Hell:in asevalikosta siksi, koska se pysäyttää pelin (jos pelaat PC:llä ohjaimella tai konsolilla) ja saat rauhassa valita aseen ja supervoimasi (vähän niinkuin Ratchet and Clank-sarjan aseympyrä-valikko). Nyt se on taas realiaikainen ja tämä saattaa olla ongelmallista hektisissä tulitaisteluissa.

Valikot myös näyttävät tylsiltä ja mielikuvituksettomilta, toivottavasti tämä on alpha-version ongelma ja se korjataan viimeiseen versioon.

Ajelu näyttää juuri siltä mitä sen pitääkin olla ja muuten kaikinpuolin voin sanoa että peli näyttää pelaavan kuin Saints Row-peliltä voi odottaa. Toivon kovasti että pelistä ei tule sitä katastrofia, mitä osa pelaajakunnasta jo manaa.