Näin paljon Fallout 3:n grafiikka on parantunut - Kuvia! / Uutiset / pelaaja.fi

Näin paljon Fallout 3:n grafiikka on parantunut - Kuvia!

26.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
81

Fallout 3 julkaistaan alkavalla viikolla PS3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle. Peliä kehittää Bethesda, joka on muun muassa tuttu Elder Scrolls IV: Oblivionista.

Pistimme Fallout 3:n grafiikan vertailuun pelisarjan toisen osan kanssa. Koska Fallout 2 on kuitenkin jo kymmenen vuotias peli eikä graafisen antinsa puolesta ole samaa luokkaa nykypelien kanssa, otimme toiseksi vertailukohteeksi vielä Bethesdan edellisen pelin, Elder Scrolls IV: Oblivionin.

Fallout 3 -grafiikkavertailu: (klikkaa kuvat isommiksi)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sylar kuva
Sylar

No jaa, enpä menisi Fallout 3:a vertailemaan aiempiin osiin koska graafinen tyyli on niin paljon erilainen, mutta kun verrataan Oblivionia ja Fallout 3:a niin kyllähän niissä ainakin pienen eron huomaa.

Käyttäjän realgamer kuva
realgamer

On toi kyllä aika paljon parempi. Terve silmä näkee oikein.

Käyttäjän hynde kuva
hynde

Ihan hyvältä näyttää!
Onneks Fallout 3:en julkaisu ei ole enää ku 5 päivän päässä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

enpä jaksa enää kirjoittaa yhtään helvetin viestiä tänne paskalle sivulle kun hyppii little big planetin mainokset silmille kun painaa lähetä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"enpä jaksa enää kirjoittaa yhtään helvetin viestiä tänne paskalle sivulle kun hyppii little big planetin mainokset silmille kun painaa lähetä!"

No miksi sitten lähetit tuon viestin?

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Enää 5 päivää. Odotus on valtaisi :D Imo Fallout 1&2 näyttävät yhä tunnelmallisilta peleiltä. Oblivioniin verrattuna ei suurta parannusta ole tapahtunut mutta samalla pelimoottorilla pelit pyörivätkin joten ei siihen kauhean suurta eroa olisi saatukkaan.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"No jaa, enpä menisi Fallout 3:a vertailemaan aiempiin osiin koska graafinen tyyli on niin paljon erilainen, mutta kun verrataan Oblivionia ja Fallout 3:a niin kyllähän niissä ainakin pienen eron huomaa."

Ja siksi vertailussa onkin keskitytty Oblivionin ja FO3:n vertailuun. FO2 nyt on mukana vain, koska se peli ei ole tuttu kovinkaan monelle, joten nyt uudemmatkin pelaajat näkevät miltä pelisarjan pelit ovat alun perin näyttäneet.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3 version sahalaitaisuuksineen ja tuhruisine kaukografiikkojen kanssa on varmasti lähellä Oblivionia joten turha pleikkarilla hirveästi keulia.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Hm. Tuo piirtoetäisyys hämää...näyttää siltä että Oblivionissa näkee pidemmälle, mutta onko se vain sitten maaston temppuilua? Kun tuossa on noita vuoria niin ehkä se vaan näyttää siltä että näkisi pidemmälle...mutta muuten huomaa kyllä että parannuksia on tehty.

Käyttäjän nuera kuva
nuera

Ei millään jaksais tätä odottaa ku far cry paljastui niin paskaksi ettei sitä jaksanu pelata. Mutta onneksi on tämä peli mikä pelastaa jos tämä tulee olemaan pettymys niin hermo menee :)