Näin paljon Prince of Persian grafiikka on parantunut - Katso kuvat! / Uutiset / pelaaja.fi

Näin paljon Prince of Persian grafiikka on parantunut - Katso kuvat!

30.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
42

Prince of Persia palaa ensi viikolla PS3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle. Pelkäksi Prince of Persiaksi nimetty peli on saanut kokonaan uuden ilmeen uudella sukupolvella. PS2:lla, Gamecubella ja Xboxilla nähty vakavampi prinssi ei palaa enää nykyisillä koneilla, vaan tällä kertaa grafiikka on piirrosmaista ja värikästä.

Teimme vertailun, jossa Prince of Persian tuore tyyli laitetaan vanhojen pelien viereen. Näin paljon pelin grafiikka on uudistunut:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jee oon eka... hienosti on muuttunut graffat... :D

Käyttäjän Rosecenze kuva
Rosecenze

Huomaa kyllä sarjakuvamaisen animaatio muutoksen, noista mustista reunoista, entiedä sopiiko ne niin hyvin minun silmään, mutta onhan grafiikka aika jees.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

olis saanu olla enemmän vertailukuvia :(

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Onhan nuo muuttunut aika kivasti. Ei kuitenkaan valovuosia edellä,mutta on paljon.

Käyttäjän Christopher_Bobo kuva
Christopher_Bobo

Ihan hienohan tuo uusi tyyli on, mutta itse pidän enemmän vanhasta tyllista. Missäs on muuten Two Thronesin kuvia?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Rakastan kyllä tätä Cell Shading -tyyliä todella paljon, vaikka esimerkiksi Sands of Timessa oli toki puolensa. Kahden seuraavan PoP:n angstiemogootti-menoa en sen sijaan oikein rankkaa kovinkaan ylös.

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Hienon näkönen toi uusin Prince of Persian (sikäli, jos noista ensimmäinenkään on pelikuvaa). Todella pehmeät ääriviivat, eikä sahalaitaa näy nimeksikään. Pisteet myös Prinssin tukasta, joka näyttää todella hyvältä. Hiuksethan ovat viellä monessä nykypelissä aika tökerön näköisiä.

Rekuselle kiitokset myös siitä, että nää vertailut on menemässä pikkuhiljaa parempaan suuntaan. Nyt näistä kuvista pystyy poimimaan jo jotain vertailukohteita, kuten toi epämuodostuneen näkönen vihollinen kolmoskuvassa.

Käyttäjän Smoothskin kuva
Smoothskin

Tulee uusimmasta Prince of Persian graafisesta tyylistä mieleen jonkun lainen sarjakuva. Voisi olla kyllä enemmän pelejä joissa käytetään tuota tyyliä, koska yksityiskohdat korostuvat upeasti.

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Itse en diggaa tästä uudesta tyylistä. Jostain syystä en pysty kuvittelemaan PoP Cell Shading graffoilla sillä vanha "tyyli" muinaisine persialaisine kaupunkeineen iski ja lujaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Muuten nämä sunnuntaiden grafiikkavertailut ovat hyviä, mutta eikö kuviksi kannattaisi laittaa jotain vähän vertailukelpoisempia shotteja?

Nostoja