Näin paljon rujompi Dead Rising on Wiillä - Katso vertailu! / Uutiset / pelaaja.fi

Näin paljon rujompi Dead Rising on Wiillä - Katso vertailu!

1.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
74

Capcom julkaisi äskettäin Dead Risingin Nintendon Wiille. Alun perin Xbox 360:lle saapuneen Dead Risingin erikoisuus oli sankat zombijoukot, joista kuitenkin jouduttiin luopumaan Wiillä alustan tuomien rajoitusten takia. Nyt GameTrailers-sivusto on tehnyt videovertailun peleistä.

Katso vertailu täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

1.

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Kyllä tuo DR silti ihan pelattavalta näytti Wii:llä, jos Wii:n omistaisin niin luultavasti tulisi ostettua. Ei se nyt niin kamalan rujo ollut, mun mielestä aika hyvä Wii:n tehoilla. Tuo zombien karsiminen nyt tietysti harmittaa, mut eiköhän ihan pelattava pläjäys siltikin ole. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toi on epäonnistunut peli, mutta ei grafiikoiden takia. Jos noi ohjaukset olis toiminut se olis ollut yhtä hyvä, joskin erilainen kuin XBox360:lla. Mut toi oli joku harjottelijaporukka nykäsemässä Capcomin Wii-tuotantoa halvalla käyntiin. Tästä piti siis tulla eri peli, kuin alkuperäisestä, ja se näytti jossain vaiheessa vielä tosi hauskalta pelitä.

Loistava otsikko muuten jälleen HD-Ready-Pelaajalta. Kuinka "ammattimainen"(siis vähän ammattilaistyyppinen) pelimedia noteeraa Wiin; jätetään kiinnostavat otsikot pois vaan jatkossakin.

Käyttäjän Raverider kuva
Raverider

Vertailu nyt ei sinänsä ole reilu, kun Wiin tehot ovat mitä ovat. Toisaalta voidaan myös miettiä, oliko Capcomin puoleltakaan viisasta tuoda juuri Dead Rising Wiille, sillä pelin viehätyshän perustui suurimmaksi osaksi valtavaan määrän zombeja..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä se ihan lupaavalta näytti, ja ihan Dead Risingilta vielä. Vähän erilaiselta vain, ikäänkuin jatko-osalta. Siinä oli kaikenlaista uutta, mutta se meni vain pieleen. Se on harmi, mut aina pitää ottaa epäonnistumisen riski, jos meinaa tehdä jotain uutta. Wiillä tämä riski näyttää olevan tavallista suurempi :P Tai sitten ei yritetä tarpeeksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kerrankin näin päin. Porttauksia ei ole koskaan tuettu, mutta Capcom teki nyt kyllä harvinaisen virheliikkeen. Sen verran mestarillinen kehittäjätiimi kyseessä, että on aika typerää, että alkeellisempi porttaus voi olla kaikin puolin alkeellisempi. Grafiikat eivät ole konsolin parhaimmistoa, mutta sillä ei ole väliä (onko grafiikoilla yleensäkään väliä pelien laatua arvioidessa). Miten porttaus voikaan flopata pelattavuudeltaan? Miten peli voikaan olla noin hiomaton? Ensimmäistä kertaa elämäni aikana olen pettynyt Capcomiin. Peli itsessään ei kiinnosta minua, mutta on tämä silti sangen surullista.

Käyttäjän Lavaeolus kuva
Lavaeolus

Video ei ole reilu, koska se kertoo totuuden. Älkää siis ostako Dead Rising Wii versiota sillä se on vain karsittu versio alkuperäisestä, jossa on vain hiukka parempi ampuminen(thanks to Res 4 Wii version) ja jonkinverran älykkäämmät zombit kompensoimaan zombien lukumäärän vähentämistä.

Ostakaa jotain muuta, vaikkapa esim. No More Heroes,Zack&Wiki QfBT tai juuri Res 4 Wii edition, älkää ostako tätä karsittua porttausta josta puuttuu käsittämättömästä syystä valokuvauskin. Kiitos.
(nimim. aikoo tehdä omien ohjeidensa mukaan pelitulvan laantuessa muualla)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Näin paljon rumempi Dead Rising on Wiillä"

Täysin totta, kuka tuommoista pikseli paskaa haluaa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No ulkonäköhän tuossa ei sinänsä ole ogelma, vaan tuo massiivisten zombielaumojen uupuminen. Jotenkin surullista vaan tossa videon lopussa kun työnnellään ruohonleikkuria melkolailla tyhjällä pihalla =/

Käyttäjän sakkeboy kuva
sakkeboy

Omasta mielestä Xbox 360 versio näytti paremmalta esim kun hakkasi zombeja miekalla ne halkesivat kahtia mutta Wiillä ne vain lensivät tavallisesti maahan mutta kyllähän wiikin osaa tehdä.