Näin paukkuu Star Wars Battlefrontin moninpeli PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Näin paukkuu Star Wars Battlefrontin moninpeli PS4:llä

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Electronic Arts on julkaissut viiden minuutin edestä pelikuvaa Star Wars Battlefrontista. Ilmeisesti suoraan PlayStation 4:ltä kaapatussa materiaalissa esillä on pelin Hoth-kenttä, jossa toimintaa tuntuu piisaavaan niin maassa kuin ilmassakin, olit sitten perussolttu tai itse Darth Vader.

Star Wars Battlefront tulee saapuessaan tukemaan kaikkiaan 40 pelaajan moninpelitaistoja. Varsinaista yksinpelikampanjaa siitä ei löydy, mutta yksinpeluu on mahdollista pelin erikoistehtävissä, joita voi pelailla myös yhteistyönä kaverin kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Paras peli EA:lta. Paras peliesittely EA:n pressis. Tuo on päänräyjäyttävää, eikä mikään hemmetin traileri. Oli just sitä mitä halusin ja toivoin. Ehoton vuoden pelihankita.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Flash

Paras peli EA:lta. Paras peliesittely EA:n pressis. Tuo on päänräyjäyttävää, eikä mikään hemmetin traileri. Oli just sitä mitä halusin ja toivoin. Ehoton vuoden pelihankita.

Jep. Toivottavasti saadaan betaa pelata ennen julkaisua ja toivotaan julkaisu toimivuuden vastaavan bf hardlineä, eikä bf 4:ä. Kovaa mättöä tulee joka tapauksessa olemaan, se on nyt varma.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä vain tuo SW-maailma tuo heti erilaista fiilistä tähän. Alun tutut maisemat ja musiikki ja heti tuli pieni hypen kurkistus jostain. Se vähän mietityttää että miten tuo Lukella tai Vaderilla pelaaminen toimii kun ovat aika ylivoimaisen oloisia tyyppejä. Ja myös AT-AT vaikutti sellaiselta että tappoa tippuu kun tuonne pääsee tykittämään. Oliko tuolla muuten npc-hahmoja myös mukana kun vähän siltä vaikuttaisi?

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Melkoista timanttia.