Näin pelaat Call of Dutya Wiillä / Uutiset / pelaaja.fi

Näin pelaat Call of Dutya Wiillä

15.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
44

Call of Duty 3:n Wii-versiosta on julkaistu uusi traileri. Video esittelee pelin ohjausmekaniikkaa. Call of Duty 3 kuuluu Wiin julkaisupeleihin.

Katso traileri tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

pieni ero Wiin promovideoihin kun vertaa miten äijä heiluu :) tuo näyttää jo enemmän siltä miten sitä oikeasti pelataan eikä huitomalla päättömästi joka suuntaan.

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Heh... ilmeellä. Eipä tuosta varsinaisesti saanut kuitenkaan sen ihmeemmin tolkkua - huitomistahan tuokin oli ja viuhtomisia seurannutta pelikuvaa näytettiin ainakin 0,1 sekuntia. Toivottavasti toimii - tuo FPS-meininki ylipäätänsä Wiillä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

IGN antoi hyvän arvosanan (7.7 eli good), mutta olisi antanut varmaan paremmankin jos pelissä olisi ollut moninpeliä eli netti peliä ja splitscreniä :( (Toivottavasti ne vois päivittää sitä päivityksellä) , mutta loistopeli varmaan on ilman moninpeliäkin, ohjaus oli kuulemma loistavaa kaikissa paitsi tuossa "Hand to Hand" kohdissa. Tämän pelin varmaan hankin vaikuttaa kuitenkin hyvältä, vaikka sitä moninpeliä ei olekkaan...

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Moninpelin pois jättäminen on kyllä näitä "loistovetoja" kautta aikojen. Sen pitäisi olla itsestäänselvyys jo lähes kaikissa peleissä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämä pitää hankkia. On sen verran mahtavaa menoa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vaikuttaa hyvältä!:D

Käyttäjän TheKid kuva
TheKid

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Tota pitää päästä kokeilee jossain

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Kiinnostaisi. Taitaa silti jäädä Wiin FPS:t ainakin aluksi väliin. Konsoli-Far Cry, Red Steel tai tämä ei kuitenkaan niin paljoa kiinnosta että ihan ostamaan menisin.

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Vaikuttaa mukavalta, mutta MIKSI se moninpeli on poissa? Kyllä sen verran pitäisi peliin panostaa. Toivottavasti moninpeli tulee myöhemmin edes päivityksenä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mulle riitää jo x360 versiossa oleva tatin pyöriitely(esim pommin laitossa tartee ja soutaessa)