Näin postapokalyptinen Moskova musertaa PS4:llä ja Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Näin postapokalyptinen Moskova musertaa PS4:llä ja Xbox Onella

22.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Ukrainalaiskehittäjä 4A Games on julkistanut virallisesti Metro Reduxin. Alkujaan jo viime maaliskuussa vahvistettu kokoelmapaketti on näin ollen saanut nyt myös ensimmäisen trailerin, minkä lisäksi ensimmäiset konkreettisemmat yksityiskohdat siitä on tuotu julki.

Metro Redux tekee tuloaan sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle päivittäen Metro 2033- ja Metro: Last Light -räiskintäseikkailut uudelle sukupolvelle. Sen lisäksi, että pelien on tarkoitus tukea konsoleilla nyt 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivitystä, on niiden ulkoista antia paranneltu lisäksi esimerkiksi valaistuksen ja aiempaa dynaamisemmin tuhoutuvien ympäristöjen muodossa.

Myös pelattavuutta on hiottu monipuolisempaan kuosiin. Päivitetyissä versioissa tekoälyn on esimerkiksi tarkoitus olla aiempaa parempi ja onpa myös toiminta- ja hiippailumekaniikkojakin paranneltu. Uusissa versioissa pelaajat voivat myös päättää haluavatko he pelata seikkailut läpi enemmän selviytymistä vai toimintaa painottavaa pelitilaa käyttäen. Myös hyvin haastava ja sen myötä kaikkein "immersiivisin" Ranger-tila tullaan näkemään kummassakin pelissä.

Metro Reduxin sisältö on mahdollista napata haltuunsa parillakin eri tavalla. Molemmat paketin peleistä julkaistaan erillään latauspalveluissa 20 euron kappalehintaan, mutta myös varsinainen fyysinen paketti on tekemässä tuloaan. Julkaisu tapahtuu näillä näkymin kesällä.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Höh...jos kyseessä olisi Witcher kehittäjä niin pelien aikaisempien versioiden pc omistajat saisivat itselleen nämä "enchanced" versiot ilmatteeksi. Saisivat edes laskea hintaa niille jotka nuo jo omistaa -___-

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Tästä pitäis tehdä avoimenmaailmanpeli.

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand

Next generation consoles, last generation games.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä SomethingGrand

Next generation consoles, last generation games.

Samaa se oli viimeksikin. Pari cross gen peliä tulee äkkiä mieleen
Gun
King kong
Tony hawk american wasteland + project 8
NFS: most wanted ja carbon. Taisi olla vielä pro street myös.

Eikä tuossa varmasti ollut kaikki. Ihmiset on vaan unohtaneet nuo jo.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pakko ostos. Oon just nyt Venäjällä. <3

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Harmi että nämä molemmat pelit paljastuivat pettymyksiksi. Aihe on mitä parhain ja varsinkin ulkokentät sekä tuhoutunut moskova ympärillä olivat mielettömiä kokemuksia kaasunaamari päässä. Parhaimmillaan loistavaa meininkiä, huonoimmillaan siis ihan todella paskaa meininkiä. Hukattu mahdollisuus oli näissä peleissä, oikein tehtynä nämä olis voineet olla uudet Falloutit.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Ja juuri tuli hankittua Last Light PC:lle...ei hemmetti!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ainakin ovat tajunneet hinnan pitää alempana kuin upouuden pelin(piti oikein silmiä hieraista), eikä täyttä hintaa vingu niin kuin Last of Us:sit(jonka hinta on vielä kalliimpi kuin alkuperäisen, tosin se ei sen oikeudenmukaisuuden puolesta liputtavien idioottien mieltä paina) sun muut vastaavat kusetukset. Harmi että idiootien lompakoilla on kanssa äänioikeus.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Paljon mahdollista, että tulee joskus tämä paketti hankittua, kunhan omistan next gen -koneen. Loistopelejä.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Metro 2033 kyllä pientä viilailua kaipaakin, vaikka PC:lla nupit kaakossa peli on yksi komeimmista tähän mennessä. Last Light taaseen vetää vielä paremmaksi ja ihan mielenkiinnolla odotankin miten tämä Redux PC versio siitä pistää paremmaksi, jos edes pistää.

Konsolipelaajille puolestaan erinomainen asia tämä uudelleen julkaisu. Vaikka nämä kaksi oli ihan ok näköisiä PS3:lla ja X360:llä (jos miettii millaisella raudalla näitä kahta raskasta peliä pyöritettiin), niin se todellinen kauneus jäi monilta kokematta. Kannattaa siis ostaa uusiksi, jos piti peleistä, koska näin se Metro tulee kokea. Ja ihan uusillekkin pelaajille kannattava ostos, jos aihe yhtään kiinnostaa.

Toivottavasti kolmaskin Metro on tulossa joskus.

Nostoja