Näin rokkaa Guitar Hero: Metallica - Lue Pelaajasta! / Uutiset / pelaaja.fi

Näin rokkaa Guitar Hero: Metallica - Lue Pelaajasta!

6.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
31

Uusin Pelaaja-lehti on nyt kaupoissa. Pelaaja 78 maaliskuu, löytyy kaikista hyvin varustetuista lehtipisteistä kautta maan.

Maaliskuun kannessa on Guitar Hero: Metallica. Kuinka tiukasti Guitar Hero -perheen uusin jäsen rokkaa? Lue uusimmasta Pelaajasta! Tämän kuun numerossa myös...

Arvostelussa paljon pelejä

Tässä kuussa arvostelimme kymmenittäin pelejä. Mukana muun muassa Capcomin selviytymisräiskintä Resident Evil 5, ehkä kaikkien aikojen paras konsolistrategia Halo Wars ja Xbox 360:n ajosimulaattori Race Pro. Mukana myös Burnout Paradise: The Ultimate Box, Silent Hill Homecoming, Resistance Retribution ja ShellShock 2: Blood Trails sekä paljon muuta.

40 parasta PS2-peliä

PlayStation 2 täytti yhdeksän vuotta juuri tällä viikolla. Japanissa 4.3.2000 ilmestynyt konsoli myy edelleenkin vakuuttavasti viikottain joka puolella maailmaa. Listasimme konsolin parhaat pelit ja muistelimme PS2:n loiston päiviä.

Achievementit ja Trophyt

Miksi tavoittelemme pisteitä? Pelaajat kuluttavat tuntikausia aikaa jahdatakseen pisteitä ja pokaaleita, joita ei voi käyttää mihinkään. Porauduimme pisteiden ja pokaalien psykologiaan.

N-Gage

Toimittajamme Ville Arvekari nappasi kännykän ja testasi N-Gage-palvelun pelit. Miltä Metal Gear Solid tuntuu kännykällä? Lue arvostelu Pelaajasta!

Mukana myös!

Paljon kiinnostavia pelejä ja artikkeleita. Lue ensimmäiset tiedot Dead Space Extractionista ja Just Cause 2:sta. Entä mitä God of War 3:lle tai Dead Rising 2:lle kuuluu?

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Achievementit ja Trophyt- osio oli mielenkiintoinen. Taidan itsekin ruveta noita trophyja saalistamaan kun ei ole tullut niihin paljon huomiota kiinnitettyä. Lehti oli hyvä, kansi nyt vähän niin ja näin.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Niinkuin olen sanonut, loistava lehti mielestäni, jossa kaikki sisältö on kyllä hyvää, ja monipuolista. Kyllä Pelaaja vie kyllä mielestäni tällä hetkellä tittelin parhaasta suomalaisesta pelilehdestä. Pelit on vain jämähtänyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Res,Silent Hill,Resistance...
Joo ostoon menee.
Kansi on kyllä periaateessa siisti mutta ei kumminkaan.

Käyttäjän Jamppa kuva
Jamppa

Toi PS2 juttu oli ihan hauska ja achievementeista ja Trophyista kertova juttu mielenkiintoinen. Muutenkin hyvin onnistunut lehti!

Snakeleaderin kommentti faktaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

onko ps3 menny matkiin xboxin achievementtejä? Xboxin ohjainkin toimii ps3:ssa nykyään, ja takaliipaisimet ja guide nappula... Ei HYVÄÄ PÄIVÄÄ SONY

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hyvä lehti kaikin puolin,mutta Silent Hil Arvostelu oli kyllä hitusen verran alakanttiin lyöty vaikka peli on loistava. Meni mulla jopa Dead Spacen tasolle,ehkä välillä ylikin. Muuten Hyvää settiä koko lehti. Harmi ettei Ressa 5 saatu 9-10 peliä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiva juttu, piti kauppaan lähtä sotkemaan ni ei perkele ku oli tsygä pöllitty! Piti dallaa ja arvaa kiinnostiko pätkääkää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tarvitsee sitten oikein kahdessa uutisessa mainostaa uutta lehteä ^^

Käyttäjän Misterinenja kuva
Misterinenja

Metallica uppoaa kyllä varmasti hyvin massoihin. Ei olisi voinut parempaa keulabändiä lisenssipelille keksiä. Toisaalta Harmonixin tuleva Beatles -peli on ainoa joka itseäni oikeasti kiinnostaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ei olisi voinut parempaa keulabändiä lisenssipelille keksiä."

Terveet Kädet? Klamydia? Apulanta? Tehosekoitin? Eppu Normaali? Neljä Ruusua? Viikate?

Ei, tässä se paras:

JOPE RUONANSUU