Näin rullaa FlatOut 2 / Uutiset / pelaaja.fi

Näin rullaa FlatOut 2

3.05.2006 // Kirjoittanut: LassiK
8

Lähes miljoona kappaletta maailmalla myynyt, suomalaisen Bugbearin tuotantoa oleva romurallipeli FlatOutin jatko-osa löytyy pelattavana tulevilta E3-messuilta. FlatOut 2 on Bugbearin mukaan entistäkin vauhdikkaampi ja se tarjoaa lisää hillitöntä kaahaamista, täystuhoa ja uusia räsynukke-minipelejä.

Todisteeksi FlatOut 2:n upeasta fysiikkamallinnuksesta Bugbear on julkaissut liikkuvaa pelikuvaa sisältävän teräväpiirtoa tukevan trailerin. HD-trailerin voi ladata tästä.

FlatOut 2 julkaistaan PlayStation 2:lle, Xboxille ja pc:lle tänä kesänä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Todella komean nähöinen traileri, josta ei menoa puuttunut, mutta silti Flatout 1:sen trailereissa oli jotenkin enemmän tunnelmaa ja hienompia kolareita, mutta se annettakoon anteeksi, sillä kyseessä on kuitenkin vasta eka FO2:sen traileri.

Tästähän tulee oikein pakko-ostos. :)

Käyttäjän Big Boss kuva
Big Boss

Kyllähän tuo peli täytyy ostaa. Kaikkea on 2 kertaa enemmän kun 1 osassa. Sekä joka radalla 5000 hajoavaa objektia sekä autoissa 40 hajoavaa osaa :) Kyllä suomalaiset osaa.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Ne hajoavat osat (pelaan just peliä) ei kyllä oikein vaikuta pelaamiseen mitenkään....tynnyreitä ja puuta lentää, mutta thats about it.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli on kuin Burnout, mutta vaan eri nimellä ja autot hajoavat yksityiskohtaisemmin. Olen pelannut kaikkia Burnoutteja ja kiinnostus lopahti muutaman peli tunnin jälkeen. Siksipä en taida ostaa FO 2, koska tämähän ON burnout. Grafiikka on kyllä kieltämättä hienoa ja autot hajoavat realistisesti. Jos tämä peli olisi tullut ennen Burnouttia, olisi Burnouttia voinut haukkua FlatOutin kopioksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllähän tuon "vauriomallinnuksen" tulisi ehdottomasti vaikuttaa esim. auton hallintaan. Nyt menee kaikesta tuhosta hohto.. :(

Käyttäjän Finky kuva
Finky

Kyllähän vauriomallinnuksen tulisi vaikuttaa esim. auton tehoihin ja ohjattavuuteen, riippuen osumista. Nyt kaikesta tuhosta menee hohto.. :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pelaaja-lehden flatout2 pelin arvostelija on perseestä!!! peli on todella hyvä ja ohjattavuuskin parempi kuin ykkösosassa, kyllä tämä on juuri "napakymppi"!!! 6/10?!?!!? WTF?!? minulla on tuo peli ja voin sanoa että jos piti edellisestä fo2sesta niin tulet rakastamaan tätä!!! et voi mennä arvostelemaan peliä jos et pidä genrestä!!! ja miksi kaikki haukkuvat tätä brnoutin kopioksi koska tässä on paljon enemmän kaikkea kuin burnouteissa tulee koskaan olemaan: demolition derby areenat, sorakisat, asfalttikisat, aavikkoajot jne... niitä et löydä brnouteista(paitsi asfalttikisat)...arvostelijanne sekoilee nyt pahemman kerran!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tämä peli tulla russia minä tietää kun minu isä teki sitä jo viime joulu siitä tule tosi hyvä ja makoisa viihde perheen pienemmille palikoille vai oliko se joulupukki. 10/10 mun isä laatu kama minä ryssä suosittaa tätä peli todella makoisasti.