Näin saat Fallout 76:n ilmaiseksi – pelin saa pitää ikuisesti! / Uutiset / pelaaja.fi

Näin saat Fallout 76:n ilmaiseksi – pelin saa pitää ikuisesti!

16.10.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
1
Näin saat Fallout 76:n ilmaiseksi – pelin saa pitää ikuisesti!

Verkkojätti Amazonin pelaamiseen kunnostautunut Prime Gaming -osasto jakelee tällä hetkellä muutama vuosi sitten päivänvalon nähnyttä Fallout 76 -verkkoroolipeliä jäsenilleen ilmaiseksi.

Fallout 76 sai vastikään Expeditions: The Pitt -päivityksen, joka vie pelaajat peruskartta Appalakkien ulkopuolelle Whitespringiin. Päivitys toi mukanaan myös tukun uusia tehtäviä sekä Fallout 3:sta tutun Trogs-hahmon.

Pelin pc-versiota jaellaan palvelussa vielä hieman yli kahden viikon ajan.

Prime Gaming -jäsenyys maksaa normaalisti kuusi euroa kuukaudessa, mutta se kuuluu lisämaksutta mukaan muun muassa Twitch Prime ja Prime Video -palveluiden jäsenyyteen. Lisäksi palvelun uusille tilaajille on tarjolla seitsemän päivää kestävä ilmainen kokeilu, joka pitää sisällään kaikki täyden jäsenyyden tarjoamat ominaisuudet aina ilmaisista peleistä erilaisiin pelinsisäisiin etuihin.

Muita tällä hetkellä jäsenille jaossa olevia pelejä ovat muun muassa Middle-Earth: Shadow of War ja Total War: WARHAMMER II. Molemmat pelit ovat tarjolla vain pc-pelaajille.

Lähde: Prime Gaming

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Sehän toimi. Prime Gamingin jäsenyyden irtisanominen oli piilotettu niin hyvin, että se löytyi vasta googlaamalla, ja 76:n koodi oli Microsoft Storeen eli luultavasti hirveimpään pelikauppaan mitä PC:lle löytyy. Mutta ilmainen on ilmaista.

76 oli ilmaistestissä viimeksi kai viime kesänä. Silloin peli oli ihan mukiinmenevää viihdettä, jopa kässäri oli epäbethesdamaisen tasokas. Jos nyt tuon päätarinan ainakin juoksisi läpi.