Muutaman kuukauden ikäisen Star Wars Battlefrontin tulevaisuus alkaa valottua. Kehittäjästudio DICE:n tuottaja Sigurlina Ingvarsdottir on paljastanut tuoreessa blogikirjoituksessaan, mitä uudistuksia ja päivityksiä tähtien verkkosotaan kaavaillaan lähikuukausien aikana.

Ensimmäiset lisäykset julkaistaan jo tämän päivän aikana, ja ne ovat ilmaisia kaikille pelin omistaville. Näihin lukeutuu muun muassa mahdollisuus yksityisotteluihin, päivittäiset yhteisöhaasteet sekä elokuvissakin nähdyt lumiasut Lukelle ja Hanille.

Ingvarsdottirin mukaan myös Tatooinen Survival-kartta Raider Camp tukee nyt Blast-, Droid Run-, Drop Zone, Hero Hunt- ja Heroes vs. Villains -moninpelimoodeja, minkä lisäksi peliin ja sen aseisiin on tehty tasapainotusmuutoksia.

Helmikuussa ilmestyvän ilmaispäivityksen myötä Turning Point -moodi saapuu myös niihin kenttiin, jotka tukevat jo nykyisin Walker Assault- ja Supremacy-moodeja. Samalla mukaan saadaan uusi Survival-tehtävä Hothille sekä täysin uusi Hoth-moninpelikenttä, joka tukee Walker Assaultia, Supremacya, Fighter Squadronia ja Turning Pointia.

Samoja muotoja tukee myös maaliskuun aikana julkaistava Endor-moninpelikenttä, jonka rinnalla julkaistaan uusi Tatooinelle sijoittuva Survival-kenttä.

Star Wars Battlefrontin kausipassin omistajille vuorostaan lupaillaan täysin uusia pelimuotoja, sankarihahmoja, aseita ja taistelutantereita, joihin lukeutuu ikonisia sijainteja, kuten Kuolemantähti sekä Bespinin pilvikaupunki.

Ensimmäinen kausipassilla saatava laajennus on maaliskuussa ilmestyvä Outer Rim, joka vie pelaajat Sullustin tehtaisiin ja Jabba the Huttin palatsiin Tatooinella. Sitä seuraa Bespin-laajennus kesällä, Death Star syksyllä ja toistaiseksi nimetön neljäs laajennus alkuvuodesta 2017.

Star Wars Battlefront julkaistiin loppuvuodesta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Edellä mainitut laajennukset avaava kausipassi on nyt myynnissä.

Lähde: EA

Lisää luettavaa