Näin Star Wars Battlefront laajenee / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Star Wars Battlefront laajenee

27.01.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Näin Star Wars Battlefront laajenee

Muutaman kuukauden ikäisen Star Wars Battlefrontin tulevaisuus alkaa valottua. Kehittäjästudio DICE:n tuottaja Sigurlina Ingvarsdottir on paljastanut tuoreessa blogikirjoituksessaan, mitä uudistuksia ja päivityksiä tähtien verkkosotaan kaavaillaan lähikuukausien aikana.

Ensimmäiset lisäykset julkaistaan jo tämän päivän aikana, ja ne ovat ilmaisia kaikille pelin omistaville. Näihin lukeutuu muun muassa mahdollisuus yksityisotteluihin, päivittäiset yhteisöhaasteet sekä elokuvissakin nähdyt lumiasut Lukelle ja Hanille.

Ingvarsdottirin mukaan myös Tatooinen Survival-kartta Raider Camp tukee nyt Blast-, Droid Run-, Drop Zone, Hero Hunt- ja Heroes vs. Villains -moninpelimoodeja, minkä lisäksi peliin ja sen aseisiin on tehty tasapainotusmuutoksia.

Helmikuussa ilmestyvän ilmaispäivityksen myötä Turning Point -moodi saapuu myös niihin kenttiin, jotka tukevat jo nykyisin Walker Assault- ja Supremacy-moodeja. Samalla mukaan saadaan uusi Survival-tehtävä Hothille sekä täysin uusi Hoth-moninpelikenttä, joka tukee Walker Assaultia, Supremacya, Fighter Squadronia ja Turning Pointia.

Samoja muotoja tukee myös maaliskuun aikana julkaistava Endor-moninpelikenttä, jonka rinnalla julkaistaan uusi Tatooinelle sijoittuva Survival-kenttä.

Star Wars Battlefrontin kausipassin omistajille vuorostaan lupaillaan täysin uusia pelimuotoja, sankarihahmoja, aseita ja taistelutantereita, joihin lukeutuu ikonisia sijainteja, kuten Kuolemantähti sekä Bespinin pilvikaupunki.

Ensimmäinen kausipassilla saatava laajennus on maaliskuussa ilmestyvä Outer Rim, joka vie pelaajat Sullustin tehtaisiin ja Jabba the Huttin palatsiin Tatooinella. Sitä seuraa Bespin-laajennus kesällä, Death Star syksyllä ja toistaiseksi nimetön neljäs laajennus alkuvuodesta 2017.

Star Wars Battlefront julkaistiin loppuvuodesta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Edellä mainitut laajennukset avaava kausipassi on nyt myynnissä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Hienoa, että peliin saadaan myös ilmaista lisäsisältöä! Itselleni pelissä on silti riittänyt pelattavaa aivan tarpeeksi, enkä ole ymmärtänyt ininää siitä ettei sisältöä olisi tarpeeksi. Pelimuotoja on sen verran, ettei tule samanlaista pelikertaa hetkeen, jos ei halua. Mappejakin on kaiken kaikkiaan nyt jo vissiin 15 tämän uusimman päivityksen jälkeen. Hothin ja Endorin uudet kartat lisää määrän jo 17:sta, joten aivan riittävästi niitä on ilman Season Passiakin. Kausipassista puheen ollen, nuo teemat vaikutti hyviltä. Menee hankintaan varmasti!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Maksullisen lisäsisällön isoin ongelma on peliyhteisön jakaminen, erityisesti jos/kun jo pelkät lukuisat pelimuodot jakavat sen osiin. Ongelma toki ei välttämättä ole niin paha pelin ollessa tuore mutta se pahenee ajan mittaan ja jossain vaiheessa voi olla tosi ärsyttävää odotella pelaajia jossain vähemmän suositussa pelitilassa. Kokemusta on.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tässähän voisi mennä taas tykin ruoaksi joku päivä. Ihailemaan taas Endorin metsäkuun upeita maisemia, ei Endorin maisemia.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Kaikki tuo ilmainen sisältö olisi kuulunut olla jo julkaisussa mukana, mutta parempi tietty myöhään kuin maksullisena. Sen sijaan jokseenkin tylsä juttu, että luontoon sijoittuvia kenttiä tai uusia planeettoja ei ole juurikaan tiedossa. Karttapakettien sisältö myös kalskahtaa karvan köykäiseltä ottaen huomioon hinnan.

Nostoja