Näin Suomi-klassikko palaa! Trine 4: The Nightmare Princen ensitraileri on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Suomi-klassikko palaa! Trine 4: The Nightmare Princen ensitraileri on täällä

4.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Helsinkiläisstudio Frozenbyte on paljastanut kunnollisemmin Trine 4: The Nightmare Princen. Peli vahvistettiin nimen ja alustojen kera jo aiemmin lokakuussa, mutta nyt siitä on julkaistu ihan oikeaa pelikuvaakin.

Monille pettymykseksi jääneen Trine 3:n jälkeen nelososa keskittyy jälleen täysin sivulta kuvattuun pulmaloikintaan. Tuttu hahmokolmikko tekee yhtälailla paluun kattavaksi lupaillun kykypuun ja uudistuksia saaneen taistelujärjestelmän kera. Kolmesta hahmosta huolimatta peli tukee tällä erää jopa neljän pelaajan yhteistyötä niin paikallisesti kuin verkossa.

Käsiksi Trine 4:ään päästään syksyn aikana Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Switchilla ja pc:llä. Se saa tietysti itsenäisen julkaisun, mutta yhtälailla PS4:llä, Xboxilla ja pc:llä se ujutetaan osaksi kaikki sarjan osat sisältävää Ultimate Collection -pakettia.

Lähde: Trine 4 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Frozenbyte kyllä tekee nättiä peliä

Käyttäjän Qeki kuva
Qeki

Yay!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ultimaten voisi hankkia niin saa kolmosen siinä samassa pelailtua ensin. Kaksi ensimmäistä onkin tullut pelattua kolmistaan. Oli muuten hermoja raastavaa menoa ajoittain vaikka kyseessä yhteistyöpeli. Tosin ne juuri saattavat pahimmillaan repiä ihmissuhteita rikki kun porukka raivoaa keskenään :D

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

En oikein tiedä. Näyttää pitkälti samalta, kuin Trine 1 ja 2. Mikä tässä nyt sitten on tarkalleen uutta sellaiselle pelaajalle, jolle "lisää Trineä" ei enää ihan uppoa mainoslauseena?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Haerski

En oikein tiedä. Näyttää pitkälti samalta, kuin Trine 1 ja 2. Mikä tässä nyt sitten on tarkalleen uutta sellaiselle pelaajalle, jolle "lisää Trineä" ei enää ihan uppoa mainoslauseena?

Samaa voisi varmaan sanoa aika monestakin jatko-osasta ja vastaus on: ei välttämättä juuri mitään. Sitähän ne jatko-osat on.

Sentään palasivat siihen toimivampaan kaavaan, eli 2D(tai 2.5D)-malliin.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

En edes halua katsoa, tulee ostettua muutenkin niin säästyypä spoilereilta.

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Paras uutinen pitkään aikaan!