Näin The Elder Scrolls on kehittynyt vuosien saatossa – katso huima video / Uutiset / pelaaja.fi

Näin The Elder Scrolls on kehittynyt vuosien saatossa – katso huima video

19.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Näin The Elder Scrolls on kehittynyt vuosien saatossa – katso huima video

Pitkäikäinen roolipelisarja The Elder Scrolls on kasvanut ja kehittynyt huimasti vuosien varrella.

Vaikka graafinen kehitys sarjan yli 20-vuotiaan elinkaaren aikana on toki itsestäänselvä asia, laittaa kaikkien pääpelien maailmoja rinnakkain vertaileva tuore video silti hymyilemään. Vaikka piirtoetäisyydet ovat kasvaneet, maisemat elävöityneet ja hahmomallit yksityiskohtaistuneet, hehkuvat kaikki sarjan pelit samankaltaista suuren seikkailun ja avoimen maailman henkeä, ja vanhemmat osat herättävät katsojassa jo unohtuneita tunteita nostalgisine näkyineen.

Seuraavaa osaa The Elder Scrolls -pääsarjassa ei ole vielä julkistettu, mutta vieroitusoireitaan voi hoitaa tällä hetkellä vaikkapa verkkopeliversio The Elder Scrolls Onlinen parissa. Lisäksi tänä vuonna varrotaan virtuaalikorttipeli The Elder Scrolls: Legendsiä, joka tuo Hearthstone-henkisen lätkinnän TES-maailmaan.

Vertailuvideon voi katsastaa alta, jos äkillisesti iskevän kaipuun sarjan pariin kestää.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

Jos vielä janoaa vähän yksityiskohtaisempaa katsausta sarjan historiaan, niin tässä on mainio kotimainen katsaus koko sarjaan parin vuoden takaa. https://youtu.be/ajOteDJLaKk

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Video kaipais vielä täydennystä nykyajasta, mutta koska sarjasta ei oo tullu uutta peliä aikoihin, niin minkäs teet. Mielenkiintoista katseltavaa tuo on kuiteski ilman nostalgiaakin. Sarja on nimittäin itselleni koskematon, eikä noita TES -pelejä oo hirveästi Pleikkareille tullutkaan.
Skyrimistä ois tosi hienoa saada "paranneltu" versio nykykonsoleille, koska ei tuo PS3 -versio näytä tuolta hyllystä käteen tarttuvan. Näin pitkään kun ollu pelaamattomana, niin ois jouhevampaa tarttua päivitettyyn PS4 -versioon jos sellainen joskus tulis.

Nostoja