Näin The Walking Dead toimii pelinä / Uutiset / pelaaja.fi

Näin The Walking Dead toimii pelinä

25.03.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Suosittu The Walking Dead -sarjakuva kääntyy seuraavaksi pelimuotoon Telltale Gamesin toimesta. Seikkailupeleistään tunnettu pelitalo onkin jo tovin aikaa julkaissut useita peliin liittyviä haastatteluvideoita, mutta vasta viimeisimmässä videossaan se on paljastanut viimein myös paljolti pelikuvaa tuotoksestaan.

Samaisessa pätkässä nähtävillä on myös The Walking Deadin luoneen käsikirjoittaja Robert Kirkmanin haastattelu. Videolla mies muun muassa selventää, miksi The Walking Dead kääntyi juuri valintojen tekoon pohjautuvaksi seikkailupeliksi ja miksei sen juoni seuraa Rick Grimes -hahmon elämää.

Ohessa myös pelin debyyttitraileri. Aiemmat haastatteluvideot löytää Telltalen YouTube-kanavalta.

Linkki haastatteluun/pelikuvaan

Linkki traileriin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Pelikuvaa löytää haastatteluvideolta kohdista 7:02 sekä 11:45 alkaen.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Hmm...Tämähän näyttää jännältä.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Ei kyllä noiden pelivideoiden perusteella iske yhtään. Videoissa näytettävä pelikuva on hidastempoista tutkiskelua ja tavaroiden nypläystä. Ei kiitos.
Katsellaan uudestaan lähempänä kun tulee parempaa kuvaa toiminnasta. Siihen asti suhtaudun skeptisesti tähän uuteen rahastusyritykseen, joka jo tv-sarjanakin alkaa maistumaan puulta. Toivottavasti olis kolmas kausi parempi.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Selviytymiskauhuun tää on aika freesi näkökulma, mutta ei kyllä nappaa.

Käyttäjän Nacho kuva
Nacho

The Walking Dead on ehdottomasti hyvä tv-sarja, mutta en usko sen soveltuvan peliksi... Olisi saanut näyttää enemmän zombi-mättöö, mutta paha nyt vielä tuomitsemaan , eli odotetaan lisää pelivideota.

Käyttäjän UberJonez kuva
UberJonez

Ihan jännältä näyttää mutta odotin enemmän Resident Evil-henkistä tapaa toimia pelinä.

Käyttäjän vinskivillain kuva
vinskivillain

haha es jonnet pärisee heti ku ei oo re5 shaissee. :'D hemmetin hyvältä näytti peli! juuri tämmöstä on kaipailtu.

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Tämähän Walking Dead tv-sarja alkaa muuten näkymään suomessa ilmaiseksi, kun SuomiTv vaihtuu Foxiksi (olisiko ollut 16.3).

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Ei kyllä noiden pelivideoiden perusteella iske yhtään. Videoissa näytettävä pelikuva on hidastempoista tutkiskelua ja tavaroiden nypläystä. Ei kiitos.

Vai ei seikkailupelit iske? No täältähän ne todelliset aivokuolleet löytyykin. Et varmaankaan ole lukenut sarjakuvia? Sillä ne ovat aikalailla hidastempoisemia kuin tv-sarja ns. Henkilöhahmo vetoisia.

Ideana mielenkiintoinen ja visuaalinen anti on hienosti toteutettu ja uskollinen sarjakuville. Kyllähän tämä ostoon menee.

Käyttäjän Playa kuva
Playa

Ensimmäinen zombiepeli joka itseäni kiinnostaa... Tämähän menee ostoon!

Aika samanlaisella otteella tehty kuin Jurassic Park: The Game, jota muuten kannattaa ehdottomasti kaikkien kokeilla. Telltale Games on melkein poikkeuksetta latonut tiskiin pelkästään laatua ja siltähän tämäkin nyt vaikuttaa.