Näin toimii uusi Witcher-korttiroolipeli Thronebreaker – peräti 37 minuuttia pelikuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Näin toimii uusi Witcher-korttiroolipeli Thronebreaker – peräti 37 minuuttia pelikuvaa julki

13.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

CD Projekt RED on julkaisut mukavat 37 minuuttia pelikuvaa lähestyvästä Thronebreaker: The Witcher Tales -korttiroolipelistä. Hajanaisella selostuksella varustettu pätkä auttaa ymmärtämään varsinkin pelin rakennetta sen esitellessä niin sen tarinankerronnallisia kuin pelillisiä osuuksia, kuten taisteluja, pelimaailman tutkiskelua, oman armeijan parantelua ja päätöksentekoa.

Thronebreaker pohjautuu mekaniikoiltaan CD Projektin virtuaaliseen Gwent: The Witcher Card Gameen, ja sitä aloitettiinkin kehittämään aikoinaan Gwentin tarinatilana. Peli seuraa kuningatar Meven kamppailua Nilfgaardin valloittajia vastaan, mutta se ei tarkoita, etteikö Geralt vilahtaisi myös kyseisessä seikkailussa.

Thronebreaker: The WItcher Tales saapuu myyntiin pc:lle 23. lokakuuta noin 25 euron hintaan ja konsoleille 4. joulukuuta. Samaan aikaan Gwent: The Witcher Card Game saa virallisen julkaisunsa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Vai "vaikeita valintoja"? Noihin kaikkiin oli selkeästi oikea ja väärä vastaus. Haluatko liittolaisen vai etkö halua? Annatko pari hilkkua kultavarastostasi, jotta pelastat kaupungin nälänhädältä?

Tosin oli iloinen yllätys, että Sir Eyck ei sännännytkään innoissaan tappelemaan mustatakkeja vastaan. Myös palapelihirviö oli hauska.

Ja ei hemmetti, Sir Eyckhän oli se kahjo wannabe-lohikäärmeentappaja siitä yhdestä novellista :D En kyllä tunnistanut ennenkuin tyyppi alkoi kertomaan elämäntarinaansa.