Näin Tom Holland muuttuu Nathan Drakeksi – Uncharted-elokuva valottuu ensikuvilla / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Tom Holland muuttuu Nathan Drakeksi – Uncharted-elokuva valottuu ensikuvilla

22.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Tom Holland, Nolan North, Uncharted, elokuva, Nathan Drake, kuvauspaikka

Pitkään työn alla olleen Uncharted-elokuvan etenemisestä on saatu uusia kuvatodisteita.

Päähenkilö Nathan Drakea Uncharted-peleissä ääninäytellyt Nolan North pääsi vierailemaan hiljattain leffan kuvauspaikalla ja jakeli julkisuuteen muutamia otoksia, joiden joukkoon mahtuu niin elokuvan rekvisiittaa kuin kaverikuva leffan päätähti Tom Hollandin kanssa.

Nopeasti Northin kuvien jälkeen Holland julkaisikin vielä yhden otoksen, joka näyttää tämän ensimmäistä kertaa kunnolla Draken rooliasussa.

Nimenomaan nuoremman Nathan Draken seikkailusta kertova Uncharted-elokuva on määrä saada ensi-iltaan 16. heinäkuuta 2021. Hollandin ohella leffaan on pestattu näyttelemään muun muassa Mark Wahlberg ja Antonio Banderas.

Lähde: Nolan North (Twitter), Tom Holland (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Asu on ainakain yks yhteen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aku Ankka -syndrooma Nathanilla kun ei edes nuorena ole pitänyt muita vaatteita.

Peleissähän taisi itse asiassa olla nuorella Nathanilla merkittävästi eri vaatteet. Voisi tässäkin olla. En itse ainakaan voi mitään sille että tuo on jollain tapaa huvittava siinä missä Aku Ankan vaatekomero, jos tiedätte mitä tarkoitan.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ihmisillä yleensä on tietynlainen tyyli josta he tykkäävät ja aika paljon tuota tyyliä määrittää myös Nathanin ammatti, eli pitää olla aika agile-asustus ja yleensä lämpimissä maissa juoksentelee, eli aika kevyttä mutta kestävää yleensä päällä. Ja kyllä se Nathanin vaatekerta muuttuu pelistä toiseen aina jonkun verran ja myös pelien sisällä. Eikös tuo puvustus ole juuri onnistunut, kun hahmon tunnistaa pelkästä lookista?

Nostoja