Näin Tylypahkasta voi tulla uusi kotisi – tuore Harry Potter: Hogwarts Mystery -traileri on täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Tylypahkasta voi tulla uusi kotisi – tuore Harry Potter: Hogwarts Mystery -traileri on täällä

3.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Mobiiliroolipeli Harry Potter: Hogwarts Mystery saanut toisen trailerin. Sen myötä peliä on esitelty taas kerran hieman laajemmin videon esitellessä konkreettisemmin aktiviteetteja, joita Tylypahka-seikkailulta sopii odottaa.

Video avautuu pelin tietysti käynnistävällä lajitteluhattuosuudella, jossa luomalleen uudelle Tylypahka-opiskelijalle päästään valitsemaan yksi neljästä kuuluisasta tuvasta. Tämän jälkeen edessä on niin sosialisointia muiden opiskelijoiden kanssa, oppitunteja taikuuden ja taikajuomien parissa kuin toiminnallisempiakin osuuksia kaksintaistelujen parissa.

Ajallisesti Hogwarts Mystery sijoittuu hieman ennen Harry Potter -kirjojen tapahtumia, joten sillä on varaa ottaa muutamia vapauksia tapahtumillaan. Seikkailun pitäisi käynnistyä jossain vaiheessa kuluvaa vuotta.

Hogwarts Mystery on toinen parhaillaan tuloaan tekevä Harry Potter -mobiilipeli. Jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa valmistumassa on myös Pokémon GO -tyylinen Wizard Unity. Pelit julkaisee Warner Brosin uusi Portkey Games -osasto, jonka on vihjattu tekevän joskus mahdollisesti vielä konsolipelejäkin.

Kehitteillä Hogwarts Mystery on Los Angelesissa sijaitsevassa Jam City -studiossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.