Näin uusi Dead Space saa muotonsa – varhaista kehityspelikuvaa ja uusia yksityiskohtia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Näin uusi Dead Space saa muotonsa – varhaista kehityspelikuvaa ja uusia yksityiskohtia julki

31.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
dead space, ea, Motive, Motive Studio, kauhu, Electronic Arts, Gunner Wright,

Electronic Arts ja Motive ovat tarjonneet ensimmäisen erittäin varhaisen silmäyksen uutta Dead Spacea esittelevään kehityspelikuvaan.

Suorana lähetetyn verkkostriimin yhteydessä tehty ensivilaus esitteli alkuun muutamia varhaisia askeleita, joilla Dead Space -uusioversio on laittamassa alkuperäistä peliä paremmaksi visuaaliselta anniltaan. Maistiaisia annettiin myös necromorph-vihollisten palotteluteknologiasta, jonka pitäisi tarjota tällä kertaa yksityiskohdiltaan niin visuaalisesti kuin mekaanisesti informatiivisemman ja syvällisemmän pelikokemuksen. Liikkuminen painovoimattomissa alueissa palaa sekin sillä tavoitteella, että tarjolle saadaan enemmän vapautta pelimaailman tutkimiseen kuin mitä alkuperäisessä vuoden 2008 pelissä nähtiin. 

Vanhempi tuottaja Philippe Ducharme ja luova johtaja Roman Campos-Oriola huomioivatkin, että vaikka uusioversion on määrä seurata uskollisesti alkuperäistä peliä ja varsinkin ydintarinaa, on faneille tarkoitus tarjota kuitenkin myös uusia yllätyksiä, yksityiskohtia sekä pelillisiä mahdollisuuksia. Tällaisia lisäyksiä edustavat myös päähenkilö Isaacin kokema runsaampi ääninäyttely. Aiemmissa Dead Space -peleissä kuultu Gunner Wright palaa Isaacin äänenä, mutta Motivella korostetaan, että hahmon puhuminen on tarkoitus pitää edelleen silti maltillisena. Isaac puhuu pelissä vain kun häntä puhutellaan muiden hahmojen toimesta sekä tilanteissa, jossa hahmon hiljaisuus nähtäisiin lähinnä outona asiana.

Mitä tulee pelaajien mahdollisiin pelkoihin siitä, että mukana nähtäisiin mikromaksujen kaltaisia lisäyksiä, vakuuttavat kehittäjä, ettei sellaisia nähdä osana peliä.

Uuden Dead Spacen saaman esittelylähetyksen arkistoversion voi katsastaa tästä tai sitten alta lyötyvästä upotuksesta. Uutiseen olemme poimineet myös hajanaisia ruutukaappauksia ja taideotoksia, joita lähetyksessä nostettiin esille.

Uudella Dead Spacella ei ole toistaiseksi julkaisupäivää. Peli on työn alla Pc:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.


Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Näyttää ainakin esteettisesti hyvältä :O

Nostoja