Näin uutuusverkkoroolipeli Blue Protocol räiskyy toiminnassa – video ja lisää kuvia julki / Uutiset / pelaaja.fi

Näin uutuusverkkoroolipeli Blue Protocol räiskyy toiminnassa – video ja lisää kuvia julki

5.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Blue Protocol, Bandai Namco, verkkoroolipeli

Bandai Namcon aiemmin viime viikolla paljastamasta Blue Protocol -verkkoroolipelistä tiedetään nyt enemmän. Pelin ensitraileri on tarjonnut ensinnäkin katsauksen pelikuvaan, minkä lisäksi konkreettisimpiä yksityiskohtia sen ominaisuuksista on yhtälailla saatu verkkoon lisäkuvien kera.

Pelattavaksi Blue Protocolissa saadaan tietysti itse luotava sankarihahmo, jotka pääsevät hyödyntämään niin useita erilaisia hahmoluokkia kuin aseita. Valinnat tällä saralla heijastuvat tietysti yhteistyöpelaamiseen, jossa etuna olisi luoda vahvasti yhdessä toimiva taistelijaryhmä.

Tapahtumapaikkana Blue Protocolissa nähdään planeetta Regnus, jota asutti ennen ihmisiä jumalallinen heimo. Luonnollisesti entiset asukkaat ovat jättäneet jälkeensä paljon mystisiä jäänteitä, joista voipi olla apua, kun sivilisaatiot asettuvat uhkatuksi voimakkaan Planetary Beastin toimesta.

´Blue Protocolia ei toistaiseksi ole vahvistettu muualle kuin Japaniin. Loppukuusta peliä on mahdollista testata maassa lyhyiden alpha-testien muodossa. 

Lähde: Gematsu, Blue Protocol (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.