Näitä ihmiset lataavat - Katso lista! / Uutiset / pelaaja.fi

Näitä ihmiset lataavat - Katso lista!

28.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
48

Sony on julkistanut amerikkalaisen PlayStation Storen ladatuimmat tiedostot.

Call of Duty 4:n karttapaketti, Variety Map Pack, on PlayStation Storen kaikkien aikojen ladatuin tiedosto. Call of Duty 4:n uudet kartat menestyivät mainiosti myös Xbox Livessä.

Kaikkien aikojen ladatuin PSN-peli on Pain, jossa pelaajan tehtävänä on ampua pelihahmo keskelle vilkasta kaupunkia mahdollisimman kivuliaasti. Painia on päivitetty sen julkaisun jälkeen ahkerasti. Pelaajat voivat ladata Storesta pelihahmokseen muun muassa David Hasselhoffin.

Ladatuin pelidemo on The Force Unleashedin demo ja ladatuin LittleBigPlanet-kostyymi on LittleBigPlanet Sack in the Costume.

Ladatuin elokuva on The Dark Knight ja ladatuin tv-ohjelma on Family Guy.

Listan kokonaisuudessaan löydät täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pain? Todella yllättävää, ei sitä voi kutsua edes oikeaksi peliksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wipeout Hd?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En kestä enää! Kun otsikossa jo lukee että "Näitä ihmiset lataavat" niin onko tosiaan pakko vielä vajota Iltasanomat-tasolle ja lisätä se "Katso lista!"

Sääliksi käy kun kelpo uutissivustojen pitää mennä perseilyiksi.

Käyttäjän Lavaeolus kuva
Lavaeolus

Tämä nyt ei liity myynteihin, mutta psn yleisesti. PSN kortit Eurooppaan kiitos? Ehkä saamme ne siihen mennessä kun klassikot Japanin storesta ovat eksyneet vihdoin myös EU storeen.. Eikun..tottakai vaikka se on ihan tuolla bittiavaruudessa ja oikeasti julkastukin ni silti se pelien "tuleminen" Japanista kestää perhanasti jos siis tulee ollenkaan.

Onko olemassa muuten mitään järkevää syytä miksi FF ei ole vielä julkastu storeen? Käyttäisivät nyt sitä perhanan sähköistä jakelua kunnolla kun tuntuu olevan nykykonsolien teema. Rant end ja lumityöt oottaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PSN store on vitsi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mikähän on pelien top 10? Varmaankin pain, stardust ja tekken löytyvät listalta....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''PSN store on vitsi.''
Oikeastaan vertauksen jälkeen Live on aika vitsikäs... Pelit ovat pelkkää täytetää '' hei katsokaa, meillä on näitä paljon... Niitä saa ilmaiseksi netistä kyllä, mutta meillä on erikoisominaisuuksia... Niitä on julkaistu uudelleen ja uudelleen about 10 vuotta''....

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Painin suosio yllätti minutkin. Harmi, ettei noita leffoja ja TV sarjoja voi ladata vielä täällä Suomessa. Jenkkien storeenhan tulee viikottain mm. uusia jaksoja 24:n seitsämännestä tuotantokaudesta :/

Tässä muuten viimevuoden ladatuimmat pelit:

Pain
High Velocity Bowling
Super Stardust HD
PixelJunk Monsters
Flow
Warhawk
Aquatopia
Tekken 5 Dark Resurrection
High Stakes Poker Edition
Ratchet & Clank: Quest for Booty

Suomalainen SSHD kolmantena \o/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vähän jäi mietityttämään tuo "Sack in the Costume", kunnes tajusin että tuolla tarkoitetaan "Sack in the Box Costumea". Pienoinen virhe vain =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Oikeastaan vertauksen jälkeen Live on aika vitsikäs… Pelit ovat pelkkää täytetää ” hei katsokaa, meillä on näitä paljon… Niitä saa ilmaiseksi netistä kyllä, mutta meillä on erikoisominaisuuksia… Niitä on julkaistu uudelleen ja uudelleen about 10 vuotta”…."

Sieltä Livestä löytyy kaikenmaailman pelien seasta jo todella iso määrä pelejä, jotka varmasti kelpaisivat myös PS-pelaajalle. Ja kyllähän tuo kertoo aika paljon PSN:stä et Pain on PSN:n ladatuin juttu. Aika kivasti Sony rahastaa niillä maksullisilla lisähärpäkkeillä, joilla ei tee "pelissä" mitään. Molempien aktiivikäyttäjinä sanon et Live rules tässä kohtaa.