Eilen Microsoftin julkistama seuraavan sukupolven konsoli, Xbox One on varustettu tuhdeilla multimediaominaisuuksilla. Sen sijaan pelit olivat tilaisuudessa pienemmässä roolissa, mutta ei huolta. Konsolin tultua julki pelijulkaisijat ovat alkaneet vahvistamaan jo julkistettuja pelejään Microsoftin uutuuskonsolille.

Muun muassa Ubisoft, Electronic Arts, Bungie sekä Eidos ovat avanneet sanaiset arkkunsa. Eilen uutisoidun Electronic Artsin Battlefield 4:n lisäksi Ubisoft vahvisti hakkeritrillerinsä Watch Dogsin ja merirosvoiluun keskittyvän Assassin’s Creed IV: Black Flagin saapuvan nykykonsoleiden ja PlayStation 4:n lisäksi Xbox Onelle.

Bungie, jolla on jo entuudestaan vahvat suhteet Microsoftiin Halo-sarjan myötä, ilmoitti PlayStation 4 -julkistustilaisuudessa nähdyn massiivimoninpeli Destinyn saapuvan myös uudelle Xboxille. Samoin Eidos on nyt pystynyt antamaan virallisen vahvistuksen, että Thief-sarjan uusin osa nähdään pc:n sekä PlayStation 4:n ohella seuravalla Xboxilla.

Oletettavaa on, että CD Projekt vahvistaa The Witcher 3:n saapuvan pc:n lisäksi uudelle Xboxille. Studio on aiemmin maininnut, että peli nähdään PlayStation 4:n lisäksi ”muilla uuden sukupolven konsoleilla.”

Destiny

Watch Dogs

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Thief

The Witcher 3: Wild Hunt

Lähde: Edge, Eurogamer, Eurogamer #2

Lisää luettavaa