Nälkäkuolema se uhkaa merelläkin: selviytymispeli Don't Starve saa uutta sisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Nälkäkuolema se uhkaa merelläkin: selviytymispeli Don't Starve saa uutta sisältöä

2.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kokonainen joukko uutta yksinpelisisältöä on tekemässä tuloaan selviytymispeli Don't Starveen. Tänä syksynä niin pelin Windows-, Mac- kuin Linux-versioon saapumassa on laajennus nimeltä Shipwrecked, jota pääpelin luoneen Klei Entertainmentin lisäksi on ollut kehittämässä myös Super Time Forcesta ja Sword & Sworcerysta tuttu Capybara Games.

Ensitietojen perusteella Shipwrecked on tällä kertaa jonkinlaiseen meriteemaan nojaava kokonaisuus. Hirveästi tarkkoja yksityiskohtia tulevasta sisällöstä ei vielä ole kerrottu, mutta varautua kannattaa ainakin uusiin eliöihin, biomeihin, kausiluontoisiin efekteihin kuin myös pelattaviin hahmoihinkin.

Hintatietoja Shipwreckedista ei vielä ole annettu. Klei ei ole myöskään kertonut vielä mitään siitä, miten todennäköistä on, että laajennus saataisiin vielä konsoleillekin.

Lähde: Klei Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tuli kokeiltua PS4:lla ja ei napannut. Ilmeisesti pelin avautuminen olisi vaatinut hieman enemmän testaamista, koska pinnalle jäi myös ihmetys, miksi peli onkaan niin suosittu?

Käyttäjän Nemca kuva
Nemca
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Tuli kokeiltua PS4:lla ja ei napannut. Ilmeisesti pelin avautuminen olisi vaatinut hieman enemmän testaamista, koska pinnalle jäi myös ihmetys, miksi peli onkaan niin suosittu?

Kun vähän pidemmälle pääsee niin hauskuus käy ilmi enemmän ja enemmän. Peli näyttää alkuun kovin simppeliltä, mutta paljastuu kokoaika monipuolisemmaksi mitä pidemmälle menet. Lets playt antaa ihan hyvän kuvan, mut spoilaannut tietenkin yllätyksiltä.

Nostoja