Nälkäkuolema uhkaa jälleen jättien saapuessa

Klei Entertainment jatkaa edelleen Don't Starven parissa työskentelyä. Samalla yhtiön agenttitaktikointipeli Incognita on vaihtanut nimensä.

17.1.2014 18:34

Näpsäkällä taidetyylillä varustettu selviytymisseikkailu Don’t Starve ei ole lausunut vielä viimeisiä sanojaan. Klei Entertainmentin oma nälkäpeli on saamassa lähitulevaisuudessa oman lisäsisältöpakettinsa, joka näillä näkymin on ristitty Reign of Giantsiksi.

Uuteen sisältöön liittyen julki on tuotu nyt ensimmäinen lyhykäinen traileri, joka ei kuitenkaan juuri vielä paljasta, mitä luvassa tarkalleen onkaan vielä luvassa. Tiedossa lähinnä on vain, että Reign of Giantsin on määrä saada julkaisunsa ”pian”.

Parhaillaan Don’t Starve on saatavilla niin Windowsille, Linuxille, OS X:lle kuin myös PlayStation 4:lle. Pleikkarilla pelin on myös vielä ainakin tovin ilmainen PlayStation Plus -jäsenille.

Don’t Starven uusien jippojen lisäksi Klein kehittäjiä pitää edelleen toki kiireisenä myös heidän vuoropohjainen agenttipelinsä. Alfaversionsa osalta saatavilla jo olevasta pelistä julkaistiin hiljattain uusi video, jonka myötä tuotoksen nimi vaihtui samalla. Siinä missä peliä kutsuttiin aiemmin Incognitaksi, tunnetaan se nyt nimellä Invisible, Inc.

Lisää luettavaa