Nälkäkuolema uhkaa jälleen jättien saapuessa / Uutiset / pelaaja.fi

Nälkäkuolema uhkaa jälleen jättien saapuessa

17.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Näpsäkällä taidetyylillä varustettu selviytymisseikkailu Don't Starve ei ole lausunut vielä viimeisiä sanojaan. Klei Entertainmentin oma nälkäpeli on saamassa lähitulevaisuudessa oman lisäsisältöpakettinsa, joka näillä näkymin on ristitty Reign of Giantsiksi.

Uuteen sisältöön liittyen julki on tuotu nyt ensimmäinen lyhykäinen traileri, joka ei kuitenkaan juuri vielä paljasta, mitä luvassa tarkalleen onkaan vielä luvassa. Tiedossa lähinnä on vain, että Reign of Giantsin on määrä saada julkaisunsa "pian".

Parhaillaan Don't Starve on saatavilla niin Windowsille, Linuxille, OS X:lle kuin myös PlayStation 4:lle. Pleikkarilla pelin on myös vielä ainakin tovin ilmainen PlayStation Plus -jäsenille.

Don't Starven uusien jippojen lisäksi Klein kehittäjiä pitää edelleen toki kiireisenä myös heidän vuoropohjainen agenttipelinsä. Alfaversionsa osalta saatavilla jo olevasta pelistä julkaistiin hiljattain uusi video, jonka myötä tuotoksen nimi vaihtui samalla. Siinä missä peliä kutsuttiin aiemmin Incognitaksi, tunnetaan se nyt nimellä Invisible, Inc.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Timo-T- kuva
Timo-T-

Don`t Starve on kyllä mahtava peli. Hienoa että saadaan päivitystä siihen (vaikka päivityksen myötä todennäköisesti peliin saadaan vielä lisää asioita, jotka yrittävät tappaa pelaajan :D )

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Piti wikistä tarkistaa mitä pelejä Kleillä taas olikaan mutta mainiot Shankit ja loistava Mark of the Ninjahan ne sieltä löytyvät muiden ihan jees tekeleiden joukosta. Tähän uutisen peliin en ole vielä ehtinyt/jaksanut tutustua. Mieluummin ottaisinkin itse asiassa jotain mainitsemieni pelien tapaista jatkossakin, vaikka DS taitaa ihan jees ollakin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oliko tämä ilmainen päivitys/lisäsisältö vai maksullinen DLC?
No, plussasta Don't Starven saaneena voin sanoa, että se on todella hyvä peli, mutten ole selvinnyt toistaiseksi kuin vain kaksi päivää, no. Joka kerta menee paremmin. :)

Nostoja