Cosplay-harrastaja Jessica Nigriä pyydettiin laittamaan enemmän vaatetta ylle tai lähtemään Penny Arcade Expo East -pelimessuilta, Kotaku- ja Destructoid-blogit raportoivat.

Nigri oli paikalla mainostamassa Suda51:n Lollipop Chainsaw -peliä, jossa minimalistiseen cheerleader-asuun sonnustautunut nuori nainen heiluu moottorisahansa kanssa. Nigrin asu vastasi päähahmon vastaavaa, mutta ilmeisesti se oli kutienkin liikaa messujen järjestäjille.

Penny Arcade Expon tai lyhyemmin ilmastuna PAX:n järjestäjät eivät hyväksy messuillaan niin kutsuttua ”booth babe” -käytäntöä eli tuotteita mainostavien vähäpukeisten naisten käyttöä puhtaasti kosmeettisin perusteluin. Esittelijöiden on oikeasti tunnettava esittelemänsä tuotteet.

Järjestäjien tavoitteena on pitää tapahtuma perheystävällisenä, vaikka paikalla esitelläänkin Assassin’s Creed III:n ja Spec Ops: The Linen kaltaisia väkivaltaisia pelejä.

Lollipop Chainsaw’n kohdalla kyseessä oli rajatapaus, sillä Nigrin asu oli todellakin uskollinen pelin päähahmolle. Penny Arcaden Robert Khoo perusteli lisävaatetuksen pyytämistä kuitenkin asiakkailta saaduilla valituksilla.

Nigri pääsi palaamaan messulattialle kahden vaatevaihdon jälkeen. Rooster Teethin paneelikeskustelussa vieraillut ja housut kinttuihinsa vetänyt Keith Apicary sen sijaan sai porttikiellon tapahtumaan.

Lähde: Destructoid, Kotaku

Lisää luettavaa