Nämä pelit ilmestyvät kauppoihin ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Nämä pelit ilmestyvät kauppoihin ensi viikolla

30.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
28

Loppuvuosi 2008 on ollut harvinaisen runsas pelitarjontansa puolesta. Tänä syksynä kauppoihin on ilmestynyt kymmenittäin ostamisen arvoisia pelejä kaikille mahdollisille alustoille aina PS2:sta Nintendon Wiihin. Nyt joulu alkaa kuitenkin olla jo plakkarissa, sillä ensi viikolla nähdään enää kaksi mielenkiintoista peliä.

Ensi viikon aikana kauppojen hyllyille ilmestyy uusi Prince of Persia. Edellisellä sukupolvella Prince of Persia -pelit olivat omien konsoliensa parhaita pelejä, joten pelisarjan tuorein osa löytyy monelta odotuslistalta.

Persian prinssin lisäksi pelaajat saavat viimein Wiille Animal Crossing: Let's Go to the Cityn. Animal Crossing -pelit ovat keränneet viime vuosina runsaasti kehuja Gamecubella ja DS:llä, joten Wii-versio on varmasti vuoden kuumimpia Wii-pelejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shadow kuva
Shadow

Tottahan tuo on että pelitarjonta on ollut runsasta, mutta on tullut ostettua vai yksi näitä uusia "huippupelejä." No kai sitä kerkeää.

Käyttäjän Fodi kuva
Fodi

Kattoo ny et onks se Prinze of Perzia hyvä, jos sattuu olemaa, ni ehottomasti ostoon. :)

Käyttäjän Gohe kuva
Gohe

Ehkä saan syyn kaivaa Wiin kaapista esiin. Todella toivon, että tuo AC on onnistunut tekele.

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

AC:t kyl tosi hyviä. Huono vaan kun ei iteltä löydy wiitä :/

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Täälläkin on tuosta runsaasta tarjonnasta tullut ostettua vasta yksi peli. Pari olisi tarkoitus hankkia ensivuoden alussa tosin. Ensi viikon tarjonnasta puolestaan ei tule ostettua mitään. Jostain syystä Pop ei ole oikein vakuuttanut vaikka grafiikka onkin hieman erilaista ja gameplaykin ilmeisesti toimii hyvin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mytta missä GTA IV pc:lle ???

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mutta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HUOM: ensi viikolla

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Toivon hartaasti, ettei Prince of Persia petä. Se vain vaikuttaa videoiden ja kuulemani perusteelta niin täydelliseltä tekeleeltä minulle, vaikka taistelut vähän kankeanpuoleisia ovatkin ja kuoleminen on käytännössä mahdotonta.

Ubisoft please, don't screw this up.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(arveluttavankin) Yleinen (, jopa kooordinoitu?) mielipide on että liian samanlaine ja 50-70 pistettä!!! WTF! Mä haluan vain tietää, että onko se hyvä!(Tämä on vähän sama, kuin yrittäisi ottaa selvää, mikä on paras Mario Party!!! öliöliöliöliöli...sonniin samanlaine, huono yksinpeli ja semmosta ja grafiikat ei oo niin hyvät kuin Resident Evilissä että sen täytyy olla huono peli, Mario Paati, niin hyvässä, kuin pahassa) Parannettu nettipeli, 24h-hommelit ja puheyhteys ovat ihan hyviä lisäyksiä, varsinkin "kommunikaatio"-pelissä. Se on kumma, että muiden firmojen pelaajatietovuosipäivityspelit saavat huippupisteitä, vaikka niissä ei muutu "mikään". Tässä pelissä on muuten tekstiä 4:n Taru Sormustenherrasta verran! Se varmaan rasittaa huonoihin ääninäyttelijöihin mieltyneitä nuorisoöh- siis "mature"-pelien ystäviä. 24hkerhotuki tietysti lisää tapahtumia, tekstiä ja muuta sellaista siihen loputtomasti(jotka siis sopivat tähän peliin täydellisen luonnollisesti.)

Nostoja