Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Metal Gear -hulluus huipentuu ja Mad Max kruisailee / Uutiset / pelaaja.fi

Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Metal Gear -hulluus huipentuu ja Mad Max kruisailee

31.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
25

Syyskuu alkaa räjähtävissä merkeissä, sillä niin sekä Metal Gear Solid V: The Phantom Pain että myös uusi virallinen Mad Max -peli pääsevät heti kuun alussa irti. Hideo Kojiman näillä näkymin viimeinen Metal Gear -peli onkin saanut jo ennakkoon osakseen rutkasti suitsutusta, mutta parastahan se on tietenkin aina kokea lopulta itse, mitä Big Bossin viimeisin seikkailu tuokaan vielä tullessaan.

The Phantom Painia pc:lle fyysisenä hankkivien voi olla tosin syytä varautua siihen, että pelin levy sisältää vain Steamin asennustiedoston ja että itse peli on ladattava lopulta netistä. Tapaus on herättänyt verkossa jonkin verran keskustelua levyllisen version tarpeellisuudesta erään kuluttajista päästyä pc-versioon käsiksi jo etukäteen.

Hieman maltillisempia pelikokemuksia kaipailevillekin tarjontaa toki piisaa, sillä esimerkiksi niin uusi Danganronpa-sivuseikkailu kuin myös fantasiastrategiapeli Armello ovat nekin saamassa nyt virallisen julkaisunsa. Syksyn kerätessä voimia kelit siis ehkä kylmenevät, mutta ainakaan pelattavan ei pitäisi loppua helpolla kesken.

Listattuna viikon pelijulkaisutarjonta näyttää suurpiirteittäin seuraavalta. Päivämäärät voivat vielä viikon aikana muuttua.

Maanantai 31.8.
Stasis (Win, Mac)
Deliverance (Win)
DLC: The Elder Scrolls Online - The Imperial City (Win, Mac)

Tiistai 1.9.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4, XOne, PS3, X360, Win)
Mad Max (PS4, XOne, Win)
Armello (PS4, Win, Mac, Linux)
The Deer God (XOne)
Zombie Vikings (PS4)
Super Time Force Ultra (PS4, Vita)
Xeodrifter (PS4, Vita)
Grow Home (PS4)
Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence (Win)
Trigonarium (Win)
Red Goddes: Inner World (Win)

Keskiviikko 2.9.
Act of Aggression (Win)
Renowned Explorers: International Society (Win, Mac, Linux)
iZBOT (Win)

Torstai 3.9.
Runbow (Wii U)
Gunman Clive 2 (Win)
Company of Heroes 2 - The British Forces (Win)
Raiden IV: Overkill (Win)
Mos Speedrun 2 (Win, Mac, Linux)

Perjantai 4.9.
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls (Vita)
Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence (PS4, PS3)
Little Battlers eXperience (3DS)
Broken Sword 5: The Serpent's Curse (PS4, XOne)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

MGS5:sen kans meneekin sit viikko tai pari. Sopivasti sain lauantaina Until Dawnista Platinumin, joten vienpä sen vaihtoon tota vastaan. Ei jää paljon välistä maksettavaksi, koska perjantaina vaihtoarvo Until Dawnista oli vielä 45€ (36€ ilman kolmostason jäsenyyttä) Gamestopissa.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Huomisesta tulee mahtava!

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Metal Gear ja Mad Max tulee jossakin vaiheessa ostettua.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Näin se loppuvuoden julkasuiden rypäs räjähtää ihan kunnolla käyntiin. Taidan kuulua vähemmistöön, mutta MGS ei kyllä kiinnosta tipan vertaa, sen sijaan tänään kopsahti postiluukusta Mad Max PS4:lle. Kerrassaan mahtava tuuri kun kerrankin saa pelin ennen virallista julkasupäivää ja sitten töiden ansiosta pääsee aloittamaan vasta perjantaina. Noh, tuntuupahan hyvältä kun lopulta pääsee peliä pelaamaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Täh? Siis pc-versiossa vain Steam-asennus levyllä?! Jäisi kyllä ostamatta pc-versio, sillä edelleenkin haluan ne pelit koteloineen hyllyyn, goddammit. Ja siellä levyllä pitää olla se peli, vaikka sitten se bugisin julkaisuversio kunhan se siellä on.

Lainaus käyttäjältä onnistunyt

-- perjantaina vaihtoarvo Until Dawnista oli vielä 45€ (36€ ilman kolmostason jäsenyyttä) Gamestopissa.

Mitä tuollaisen jäsenyyden edestä pitää tehdä? Antaa sielunsa?

EDIT: Googlasin. Aika järkyttäviä määriä pitää ostaa ylihintaisia pelejä että edes pysyy tasolla kolme, saatika että sinne joskus pääsee kun vaatimukset tasoon on kaksinkertaiset kuin siellä pysymiseen. Huh huh. Ja porukkako kuvittelee säästävänsä tällaisella "bonus-järjestelmällä"? Ei ihme että Plussa-pisteet sun muut paskasysteemit on yhä olemassa.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tuo uutiskuva saisi olla pelin kansikuva.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä zappah

Täh? Siis pc-versiossa vain Steam-asennus levyllä?! Jäisi kyllä ostamatta pc-versio, sillä edelleenkin haluan ne pelit koteloineen hyllyyn, goddammit. Ja siellä levyllä pitää olla se peli, vaikka sitten se bugisin julkaisuversio kunhan se siellä on.Lainaus käyttäjältä onnistunyt-- perjantaina vaihtoarvo Until Dawnista oli vielä 45€ (36€ ilman kolmostason jäsenyyttä) Gamestopissa.Mitä tuollaisen jäsenyyden edestä pitää tehdä? Antaa sielunsa?

EDIT: Googlasin. Aika järkyttäviä määriä pitää ostaa ylihintaisia pelejä että edes pysyy tasolla kolme, saatika että sinne joskus pääsee kun vaatimukset tasoon on kaksinkertaiset kuin siellä pysymiseen. Huh huh. Ja porukkako kuvittelee säästävänsä tällaisella "bonus-järjestelmällä"? Ei ihme että Plussa-pisteet sun muut paskasysteemit on yhä olemassa.

Kolmostason jäsenyyden saa heti käyttöönsä maksamalla 20€, jonka jälkeen saat heti käyttöösi (sähköposti) 10€ vaihtoarvokoodin, sekä kolme vaihtopeliä kahden hinnalla koodin. Eli omat saa välittömästi takaisin, mutta se ei oo vielä mitään verrattuna lukuisiin alennuksiin, joista ilmoitetaan sähköpostin välityksellä, sekä liikkeessä ostojen yhteydessä. Vitonen sieltä, kymppi tuolta alennukset kerryttävät vuoden aikana sievoisen summan, mutta tällä kaikellahan ei oo juurikaan merkitystä jos ei osta mitään julkaisuissa/kalliilla hinnalla.

Eikä tuo pistesysteemi vaadi paljoakaan tasolla 3 pysymiseen! Itse en paljon ostele pelejä julkaisuissaan ja sit New 3DS:sän julkaisun jälkeen ensimmäinen ostamani tuote Gamestopista oli viimeviikolla ilmestynyt Until Dawn. SIITÄ HUOLIMATTA (hoks, hoks) tienaamieni porkkanoiden (pisteiden) ansiosta pysyin tasolla kolme, kun elokuun alusta minulla tuli vuosi jäsenyyttä täyteen. Eli uutta 20€ maksua tasolla kolme pysymiseen ei tarvinnut maksaa ja sain UUDELLEEN sähköpostissa edellä mainitut alennuskoodit 10€ vaihtoarvosetelin jne.

Eli ei tuo huono systeemi oo TODELLAKAAN jos ostaa edes muutamia pelejä vuodessa niiden julkaisussaan. Ja jos ostaa ja vaihtaa käytettyjä pelejä pisteitä kertyy aivan perkeleesti suoraan sanottuna, koska ne saa tuolloin tuplana. Eli työnnä sinä ne Plussapisteet ihan mihin haluat...

Vielä pitää sanoa se, että jos ostaa todella paljon peliaiheista kamaa kannattaa laskea ja harkita olisiko mahdollisuutta päästä Gamestopin "porkkana" järjestelmässä tasolle neljä, koska VIP edut ovat siellä aivan huikeat! Siellä on todella hienoja etuja!! Esim. jos maailmalle (Eurooppa) jaetaan tietty määrä jotain harvinaista kamaa, niin nelostason jäsenet saattavat saada mahdollisuuden varata kyseisen tuotteen, vaikka sitä ei periaatteessa pystyisi edes varaamaan virallisen tiedon mukaan. En voi sanoa esimerkkiä, koska en tiedä onko sallittua sanoa, mutta itse olen ainakin ollut kuin puulla päähän lyöty noista tiedoista. Liikkeen edustajalta kuultua.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Phantom Pain sitten joskus tulevaisuudessa, ei kiinnosta ihan niin paljoa että julkkarihinnalla hankkisin. Ei oo nyt muutenkaan Witcherin jälkeen innostanut uudet pelit ihan niin kauheasti, se vaan oli niin perkuleen loistava tekele. Vasta seuraava Tomb Raider on kovassa odotuksessa.

Käyttäjän Räikkä kuva
Räikkä
Lainaus käyttäjältä Galactus

Tuo uutiskuva saisi olla pelin kansikuva.

Se onkin, nimittäin samainen kuva koristaa hankimaani steelbook-koteloa. Tosiaan saisi olla se ihan virallinen kansikuva, kun onhan tämä paljon upeampi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kohta 20 tuntia takana MGS V:tä eikä pelaamista malttais lopettaa millään. Vuoden peli sata varmasti.

Nostoja