Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Rock Band soittaa taas ja Uncharted debytoi PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Rock Band soittaa taas ja Uncharted debytoi PS4:llä

5.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Taas on tullut aika kolisuttaa muovisoittimia, sillä Rock Band on jälleen täällä! Tästä tiistaista alkaen maineikas musiikkipelisarja laittaa rokaten ensimmäistä kertaa niin PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin ja tukien vieläpä sekä uusia että vanhoja soittimia kuin myös kappaleita. Enää vain on jännittävää nähdä, että riittääkö maailmassa vielä miten paljon intoa palata virtuaalisen musisoinnin pariin.

Jos musisointi ei innosta, voi iloa tällä viikolla koettaa löytää myös esimerkiksi PS4:n Uncharted: The Nathan Drake Collectionista tai Platinum Gamesin ja Activisionin työstämästä Transformers: Devastationista. Civilization. Beyond Earth on sekin tällä viikolla laajenemassa.

Listattuna viikon pelitarjonta näyttää pääpiirteittäin seuraavalta. Päivämäärät voivat vielä viikon aikana muuttua.

Maanantai 5.10.
Caffeine (Win)
Tiki Galore (Win, Mac, Linux)

Tiistai 6.10.
Rock Band 4 (PS4, XOne)
Transformers: Devastation (PS4, XOne, PS3, X360, Win)
Super Meat Boy (PS4, Vita)
Dengeki Bunko: Fighting Climax (PS3, Vita)
Elite Dangerous (XOne)
Prison Architect (Win, Mac
Read Only Memories (Win, Mac, Linux)
Sayonara UmiharaKawase (Win)
Devils & Demons (Win)
Skyhill (Win, Mac, Linux)

Keskiviikko 7.10.
Uncharted: The Nathan Drake Collection (PS4)
The Incredible Adventures of van Helsing: Final Cut (Win)
March of Industry: Very Capitalist Factory Simulator Entertainments (Win, Mac, Linux)

Torstai 8.10.
Race the Sun (Wii U)
Keep Talking and Nobody Explodes (Win)
Sublevel Zero (Win, Mac, Linux)
Ookibloks (Win)

Perjantai 9.10.
Kaiju Panic (Win, Mac)
Masochisia (Win, Mac, Linux)
Goggles - World of Vaporia (Win)
This Book is a Dungeon (Win)
Nubs' Adventure (Win, Mac, Linux)
WRC 5 (Win*)
DLC: Sid Meier's Civilization. Beyond Earth - Rising Tide (Win, Mac, Linux)

*Ainakin Saksassa, Ranskassa ja Belgiassa

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Uncharted ennakkotilattu vitsi että odotan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Niin typerältä kuin voikin kuulostaa, voisin hankkia Uncharted-kokoelman ihan sen takia, että nyt ei ole ärsyttäviä ja yhdentekeviä moninpeli-trophyja mukana. Heti en kuitenkaan peliä ole ostamassa, en ennen kuin saa muita pelejä alta pois. Hinnan alentumistakin voisi oikeastaan odotella kun onhan nuo jo pelannut kertaalleen.

PS. Alkaa tuntumaan tuo taannoinen PS3:n osto turhalta kun kohta kaikki pelit, jonka takia sen osti, löytyvät PS4:lta. Unchartedit, Last of Us ja Journey olivat ne tärkeimmät miksi vehkeen ostin. Toki myös MGS4 kiinnosti ja sitähän ei ainakaan vielä ole muilla laitteilla nähty. Tosin nimenomaan nähty: pelin olisi voinut ehkä katsoa youtubestakin kun tuntuu kohta että se on niitä harvoja pelejä, jotka vehkeen ostamisen "oikeuttivat". Ehkä kuitenkin myös Demon's Soulsin vuoksi pidän ostopäätöstä hyvänä. Ja tokihan nyt hyötyy PS+:sta enemmän, vaikka enpä nykyään pelejä kauheasti ehdi pelata kuin tuolla PS4:llä.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä zappah

Niin typerältä kuin voikin kuulostaa, voisin hankkia Uncharted-kokoelman ihan sen takia, että nyt ei ole ärsyttäviä ja yhdentekeviä moninpeli-trophyja mukana.

Typerältä se kuulostikin (kuten kaikki lauseet missä ilmenee pelin X hommaaminen ja termi "trophy") joten nappiin meni siinä suhteessa.

Unchartedin jälkeen ollaankin PS4:n omistajat ilman kovan luokan ekskluja loppuvuosi. Hieno homma Sony! Vaikka Bloodborne mielestäni onkin vielä tällä hetkellä se vuoden paras nimike niin köyhä on kyllä ollut konsoli eksklupuoli. Wii U tulee varmaankin menemään ohitse Xenobladen julkaisun jälkeen mutta kyllä tänä vuonna eräskin Microsoft on hoitanut yksinoikeuspelit enemmän kuin laadukkaasti joten hatunnostoa siihen suuntaan.

Käyttäjän Artyx80 kuva
Artyx80

Elite Dangerous for me. Oh almost got it already..

Joka päivitys on tähän mennessä sieltä täältä parantanut kokemusta ja sulavuutta, toivottavasti julkaisu vielä entistä enemmän. Toivottavasti julkaisun jälkeen myös jotain tiedon jyvästä tulisi, että saapuuko tuleva Horizons päivitys myös konsolin suuntaan sillä sitten tämä mies etsii syrjäisimmän planeetaan ja päästää irti.. Eikä kukaan kuule huutoani..

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Uncharted Trilogy ja Transformers tulee hommattua jossakin vaiheessa.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Transformers: Devastation voi olla kova. Ei voi olla herättämättä kiinnostusta, kun kyseessä on Platinum Games 1080p/60fps. PS4:llä ja X1:llä siis. Jos PS3 ja/tai X360 versiot saisi hyvät arvostelut, voisi hommata pelin jommalle kummalle, mutta jos ne on jotenkin ryssitty, PS4:n osto voi olla lähellä...

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Saa nähdä tuleeko verkkokaupasta rb:n kitarabundle tänään vai vasta perjantaina. Hyvä ettei julkaisua Euroopassa ole Australian tapaan siirretty.

Käyttäjän Rifian_1 kuva
Rifian_1

:) Eipä ole hätiä, kun ei mtn kiinnostavaa tälläviikolla tule. Katsellaan siten viikon päästä kun LIS loppu tulee.