Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Street Fighteria ja Rocket Leaguea, mitäpä muuta elämässä enää tarvitseekaan? / Uutiset / pelaaja.fi

Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Street Fighteria ja Rocket Leaguea, mitäpä muuta elämässä enää tarvitseekaan?

15.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Lähemmäs kahdeksan vuotta Street Fighter IV:n debyytin jälkeen Street Fighter V on täällä viimein tällä viikolla. Tulevana tiistaina peli napsahtaa saataville niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin esitellen sarjaan niin kourallisen verran uusia hahmoja sekä myös tuoreita mekaniikkoja. Ristipeluu alustojen välillä luonnistuu sekin nyt netissä ja vieläpä heti julkaisussa, joskin vastapainona muutamia pelitiloja Capcom ei ehtinyt ujuttaa peliin mukaan aivan vielä täksi viikoksi.

Xbox Onellakaan ei tylsiä hetkiä pitäisi olla tällä viikolla luvassa. PlayStation 4:llä ja pc:llä jo tavattu Rocket League saadaan viimein nimittäin myös Microsoftin kotikonsolille varustettuna pääasiallisesti kaikella sillä sisällöllä, josta pelissä on voitu nauttia jo muilla alustoilla. Pientä bonustakin on luvassa muutamilla yksinoikeusautoilla.

Kokonaisuutena lista viikon pelijulkaistuista näyttää pääpiirteittäin seuraavalta. Päivämäärät voivat vielä viikon aikana muuttua.

Maanantai 15.2.
Medusa's Labyrinth (Win)

Tiistai 16.2.
Street Fighter V (PS4, Win)
Layers of Fear (PS4, XOne, Win, Mac, Linux)
Pixel Piracy (PS4, XOne)
Tron Run/r (PS4, XOne, Win)
The Escapists: The Walking Dead (PS4)
Mitsurugi Kamui Hikae (PS4, XOne)
ChromaGun (Win, Mac, Linux)
Flip (Win)
Dub Dash (Win, Mac)
DLC: Pillars of Eternity - The White March Part 2 (Win, Mac, Linux)

Keskiviikko 17.2.
Rocket League (XOne)
Rainbow Moon (PS4)
Devil Sealing Stone (Win)
Magic Flute (Win, Mac)
Californium (Win, Mac)
Ego Protocol (Win, Mac)

Torstai 18.2.
Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale (3DS)
Danganronpa: Trigger Happy Havoc (Win)
Devil Daggers (Win)
Prospekt (Win)
Brushewood Buddies (Win, Linux)
Hero and Daughter+ (Win)
Super Flippin' Phones (Win)
Wanderjahr (Win)
Astro Duel (Win, Mac)
DLC: Cities: Skylines - Snowfall (Win, Mac, Linux)

Perjantai 19.2.
Pokémon Super Mystery Dungeon (3DS)
No Pineapple Left Behind (Win, Mac, Linux)
Mazement (Win)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Jaa-a, Street Fighter V. Vaikka olenkin mätkintäpelifani ja SFIV:sta pidin sen verran, että omistan sen jokaisen inkarnaation (siis rahastuksen ja vielä day one -ostoksina...), niin vitonen jäisi kyllä ostamatta julkaisussa vaikka PS4:n omistaisinkin. Kaiken sen perusteella, mitä pelistä olen nähnyt ja lukenut, se on tehty niin palikkaystävälliseksi helppoheikkimössöksi todella ärsyttävillä uusilla hahmoilla höystettynä, että ei kiitos. Ehkä sitten, kun DLC:na lupailtu Juri saadaan valikoimiin. Ehkä. Viikon peleistä nappaan Mitsurugi Kamui Hikaen, jos se maksaa alle kympin. Löytyy toki Steam-kirjastosta, mutta PC:llä ei yksinkertaisesti vain tule pelattua.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Street Fighter V tarttui lapaseen ja myös vielä myöhemmin viikolla Cities: Skylines - Snowfall dlc. Pääsee sitten katsomaan miltä julkaisusta asti väkerretty ns. kaupunkimaisema näyttää lumen peitossa.