Nappaa Battlefield-lisäsisältöä maksutta Battlefield 5:n häämöttävän julkistuksen kunniaksi

Battlefield 4:n ja Battlefield Hardlinen pelaajat voivat napata haltuunsa maksutonta lisäsisältöä Battlefield 5:n julkistusta odotellessaan.

4.5.2016 06:00

EA tarjoaa Battlefield 5:n häämöttävän julkaisun kunniaksi ilmaista lisäsisältöä sarjan kahteen edelliseen osaan.

EA DICE -studion on määrä julkistaa seuraava Battlefield-peli ensi maanantaina. Pelaajat voivat lievittää odotustaan palaamalla Battlefield 4:n tai Battlefield Hardlinen pariin maksuttoman lisäsisällön kera.

Battlefield 4 -pelaajat voivat napata ilmaiseksi vuonna 2014 julkaistun Dragon’s Teeth -lisäsisältöpaketin, joka sisältää kaikkiaan neljä karttaa, uuden Chainlink-pelitilan sekä viisi asetta. Battlefield Hardlineen taas on tarjolla Robbery-lisäsisältö, joka koostuu niin ikään neljästä uudesta kartasta, uusista aseista ja varusteista sekä Squad Heist -pelimuodosta. Molemmat lisäsisältöpaketit ovat tarjolla maksutta PS4:lle, PS3:lle, Xbox 360:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

EA:n mukaan se tarjoaa lähikuukausien aikana Battlefield-pelaajille myös muita maksuttomia lisäsisältöpaketteja osana Road to Battlefield -kampanjaa. Nykyinen lisäsisältökampanja on voimassa ensi tiistaihin saakka.

Lähde: EA

Lisää luettavaa