Nappaa Destiny vihdoin testiin ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa Destiny vihdoin testiin ilmaiseksi

19.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Pelaajia hyvin vaihtelevalla menestyksellä hurmannut räiskintäpeli Destiny on vihdoin kokeiltavissa ilmaiseksi virallisen demon muodossa. Mikäli peliin ei ole uskaltanut siis laittaa vielä rahaa, voi kokeiluversion ottaa käsittelyyn nyt niin Xbox Games Storen kuin myös PlayStation Storenkin kautta.

Bungien mukaan Destinyn demo tarjoaa maistiaisia niin pelin hahmonluonnista, hahmonkehityksestä, tarinatehtävistä kuin myös yhteistyöpelaamisesta ja muista sosiaalisista aktiviteeteista.

Demon koko tulee olemaan samaa luokkaa Destinyn kokoversioiden kanssa. Näin ollen uusilla konsoleille kokeiluversion vie kovalevyltä tilaa 20 gigatavua ja vanhemmilla laitteilla kuusi gigatavua.

Mikäli pelin kokeiluversiosta innostuu, on siinä luotu tallennus mahdollista siirtää kokoversioon.

Lähde. Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Mistään kun en saa selville, kuinka paljon pelattavaa Demossa nyt on?

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

^Demon lopussa saa kuitenkin jonkun epicin tai legendaryn ja sit se sanoo: "maksamalla xy,yy€ voit heti jatkaa peliä" :P

Käyttäjän XONE720p10FPS kuva
XONE720p10FPS

Ovatko nostaneet senssiä 20?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllähän jo se Beta sai tajuamaan kuinka keskinkertaista kuraa Destiny on, eipä ole uudelleen toteamiselle tarvetta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuntuu jotenkin turhalta saada tästä demo kun betaa oli auki aika lailla monella vehkeellä. Itsellä ei ainakaan tarvetta nimeomaan sen betan vuoksi. Tosin nykyään toivoisi ehkä enemmän demoja mutta kehittäjiltä menee ilmeisesti aika DLC:n tekemiseen, josta saavat myös rahaa. Toisaalta ehkä hyvä demokin saa ihmiset ostamaan sen pelin ja sen jälkeen ehkä myös ne DLC:t, että...

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kuvittelenko vai paraniko Destinyn (PS4) grafiikat päivityksen myötä? Jotenki valoisampi, kirkkaampi. Ihan kuin joku filtteri olisi otettu pois. Chat äänet ainaki parani mukavasti.

Käyttäjän Extablish kuva
Extablish

onnistunyt: En tiedä, itsestä tuntui samalta Xbox 360:llä. Ihan kuin se olisi selkeämpi yms...

Nostoja