Nappaa erikoislaatuinen Don't Make Love nyt ilmaiseksi – jaossa menehtyneen pelinkehittäjän muistoa kunnioittaen / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa erikoislaatuinen Don't Make Love nyt ilmaiseksi – jaossa menehtyneen pelinkehittäjän muistoa kunnioittaen

19.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Don't Make Love, Dario D'Ambra, muistokirjoitus, muistelu, kuollut

Omalaatuinen pikkupeli Don't Make Love on napattavissa nyt Steamista itselleen ilmaiseksi.

Pelissä eläydytään joko uros- tai naaraspuolisen rukoilijasirkan rooliin kinkkisessä tilanteessa. Rakastuneen ötökkäparin luonnollinen halu kun olisi harrastaa seksiä, mutta se voisi tarkoittaa urospuolisen rukoilijasirkan kuolemaa. Tarkoituksena olisikin vapaasti kirjoitettavissa olevan keskustelun merkeissä tasapainotella hahmojen tunteiden välillä ja saattaa ötököiden elämä kohti useaa mahdollista eri loppua.

Alun perin kolme vuotta sitten julkaistu Don't Make Love on jaossa muistona sitä kehittämässä olleelle Dario D'Ambralle, joka menehtyi aiemmin heinäkuussa. Steam-sivuilla tämän ystävä ovatkin jakaneet oman D'Ambralle omistetun muistokirjoituksensa.

– Tämän pelin kehitti mahtava ihminen, jolla oli tarve kommunikoida henkilökohtaisia kokemuksiaan, ajatuksiaan ja tunteitaan. Sen ei ole tarkoitus kuvata vain parisuhdeongelmaa, vaan myös vaikeuksia, joita me kaikki kohtaamme elämiemme risteyskohdissa. Darion unelmana oli luoda juurikin peli, joka heijastaisi tätä. Jotain, joka ei olisi vain lyhyt ja viihdyttävä keino viettää aikaa, mutta myös pieni ja intiimi elämänkokemus. Näin hän laittoi sielunsa tähän peliin, Don't Make Loven Steam-sivulla kerrotaan.

Don't Make Loven lunastaminen onnistuu pelin tuotesivun kautta.

Lähde: Steam, TechRaptor

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja