Nappaa kotimaisen Alan Waken lisäsisällöt Xboxeille nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa kotimaisen Alan Waken lisäsisällöt Xboxeille nyt ilmaiseksi

8.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Espoolaisstudio Remedyn työstämän Alan Wake -pelin lisäsisältö näyttää olevan parhaillaan saatavilla sekä Xbox 360:lle että Xbox Onelle ilmaiseksi.

The Signal- ja The Writer -lisäsisältöpaketit ovat ladattavissa suoraan Xboxin oman kauppapaikan kautta. Toimiakseen ne vaativat luonnollisesti itse pääpelin omistamista ja ne jatkavatkin pelin tarinaa suoraan siitä, mihin alkuperäinen seikkailu jää. Itse pääpeliä myydään Xboxeille digitaalisena parhaillaan 20 eurolla, mutta tokihan pelistä on olemassa myös fyysisiäkin Xbox 360 -versiota, jotka toimivat nykyisin myös Xbox Onella.

The Signal on aikoinaan ollut jo ilmainen kaikille heille, jotka ostivat Alan Waken uutena Xbox 360:lle. Alan Waken pc-versioon vastaavasti sen kaikkea lisäsisältöä on jaettu aina osana itse pääpeliä.

Alan Waken lisäseikkailun hinnanpudotus on tapahtunut sopivasta samalla viikolla, kun Remedyn uutuuspeli Quantum Break saapui Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille. Quantum Breakin Xbox One -version ostajille Microsoft onkin jo ennakkoon tarjonnut alkuperäistä Alan Wakea laajennuksineen ilmaiseksi.

Tiedossa ei ole, miten väliaikainen parhaillaan käynnissä oleva lisäsisältötarjous oikein on.

Lähde: Xbox.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Ei toiminut minulle Xbox Onen storesta (tyhjä "näytä hinta" -linkki), mutta latasin lisärin Xbox 360:n storesta, missä hinta myös "free" ja asensin Xbox Onelle pelin hallinnasta. Alan Waken omistan originaalina ja pelasin sen juuri viime viikolla läpi Xbox Onella. Ihana taaksepäinyhteensopivuus! Kuka sanoikaan aimmin, että vain yksinkertaiset arcadepelit tulevat tuetuiksi... Alan Wake on upea peli, häkellyttävän hienon näköinen kaikkien näiden vuosien jälkeenkin ja pursuaa niin vahvaa tunnelmaa, että sitä voisi viipaloida leivän päälle. Nyt vaan sitten Signal -ja Writer-lisäosien kimppuun. Jälkimmäinen onkin minulta aiemmin kokematta.

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Täytyy itsekkin koittaa läpäistä ne lisärit, ostin ne aikanaan 360:lle alennuksesta vasta sen jälkeen kun emopeli tuli tahkottua läpi, hieno peli on kyllä kyseessä