Nappaa Rayman Legends nyt ilmaiseksi Epic Games Storesta – Black Friday jyllää sekin läpi latauskauppojen / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa Rayman Legends nyt ilmaiseksi Epic Games Storesta – Black Friday jyllää sekin läpi latauskauppojen

29.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Rayman Legends, black friday, Epic Games Store, Steam, GOG

Joulukuu lähestyy jo, mutta Epic Games Storella piisaa silti lahjapelejä jaettavaksi. Tällä viikolla tarjolle on ilmaantunut Rayman Legends, joka on lunastettavissa kirjastoonsa joulukuun 6. päivään asti.

Pelin lunastuslinkin löytää sen kauppasivulta.

Jakelut jatkuvat samaan malliin ensi viikolla, kun Jotun Valhalla Edition tuodaan saataville. Kyseinen peli on lunastettavissa ilmaiseksi 5.-12. joulukuuta.

Kaiken ilmaisjakelun ohessa Black Friday -alennuskuume on sekin tietysti tarttunut Epic Games Storeen monien muiden kauppapaikkojen tavoin. Epic Games Storen tapauksessa alennukset jatkuvat joulukuun 2. päivään asti ja ovat selattavissa tästä.

Muita pc-puolella syysalennuksia viettävät kauppapaikat ovat esimerkiksi tietysti Steam, GOG ja Humble Store. Näissä kussakin tarjouksia pidetään yllä joulukuun 3. päivään asti. Kerroimme aiemmin jo palkintohumulla höystetyistä Steam-alennuksista, kun taas GOGin ja Humble Storen kampanjat on linkitetty alle.

Konsoleillakaan ei ole Black Fridayta ohitettu. PlayStation Storessa on ollut isompi alennuskampanja käynnissä itse asiassa jo viikon ja jatkuu joulukuun 3. päivään asti Microsoftin Xbox-diilien tavoin. Nintendolla tarjotaan eShopin omia kyberdiilejä joulukuun 1. päivään asti.

Eri latauskauppojen syysalennustarjontaa voi selailla seuraavista linkeistä:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja