Nappaa Sega-klassikot Golden Axe ja Jet Set Radio nyt ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa Sega-klassikot Golden Axe ja Jet Set Radio nyt ilmaiseksi

16.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Segan klassikkopelit Golden Axe ja Jet Set Radio ovat parhaillaan saatavilla ilmaiseksi Steamista. Pelit on mahdollista napata omakseen poimimalla kauppapaikalta Make War Not Love - Prize 1 -nimisen pelipaketin, johon kuuluu mukavana lisäherkkuna myös tuoreempi tasoloikkapeli Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit lisäsisältöineen.

Make War Not Love on Segan vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut tempaus, jolla Sega asettaa strategiasarjansa Dawn of Warin, Company of Heroesin ja Total Warin kilpasille pelaajien suosiosta. Mukaan tempaukseen Sega houkuttelee pelaajia juurikin erilaisilla tarjouksilla ja lahjoilla, ja mikäli tempaus vain kerää tarpeeksi suosiota, vaikuttaisi seuraavaksi lahjajonossa olevan ainakin ilmainen Binary Domain, Streets of Rage II ja Condemned: Criminal Origins. Kampanjan lopussa suosituimman strategiapelin pelaajat palkitaan lisäksi myös kyseiseen peliin saatavalla erikoissisällöllä. 

Make War Not Love on kestämässä tänä vuonna helmikuun 20. päivään asti ja siitä voi tarkastella lisätietoja sen kotisivuilta. Täysin varmaa ei ole, kauanko lahjapelit ovat jaossa ilmaiseksi.

Lähde: Sega (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Aika mehevä paketti. Tipahti ostoskoriin saman tien. Kiitos sega ja kiitos steam!

Sormet ristissä toivon, että Streets of Rage II(tästä pelistä on paljon lapsuus muistoja) ja Condemned: Criminal Origins päätyisivät ilmaislistalle myös.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ilmeeni kun omistan jo kaiken :|
Mutta ainakin voi suoraan sanoa että jokainen paketissa on pelaamisen arvoista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Golden Axe. Jea.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No käydään nyt hakemassa vaikka ei pc:llä juuri tule pelailtua. Tuli kuitenkin asennettua Steam läppärille "Keep Talking and Nobody Explodes"-peliä varten, joten sama nyt käydä nuokin hakemassa listoille.