Useampikin peli on tupsahtanut tällä viikolla väliaikaiseen ilmaisjakeluun.

Yksi peleistä on Life is Strangesta tunnetun Dontnodin seikkailupeli Tell Me Why, jota jaetaan jälleen veloituksetta Xbox- ja pc-pelaajille kesäkuun myötä käynnistyneen Pride-kuukauden kunniaksi. Pelihän kertoo vanhoille kotikonnuilleen vuosien jälkeen palaavistaa sisaruksistaa Alysonista ja Tylerista, joista Tyler on transmies.

Samalla pelin julkaisija Xbox Publishing on ilmoittanut lahjoittavansa 25 000 dollaria sekä Transgender Law Center- että Trans Lifeline -järjestöille, jotka tarjoavat Yhdysvalloissa tukea transihmisille. Se on järjestämässä Tell Me Why -hyväntekeväisyyslähetyksen myös 23. kesäkuuta.

Tell Me Whyn voi lunastaa niin Microsoft Storen kuin Steaminkin kautta. Jakelu jatkuu koko kesäkuun ajan.

Toinen jaettavissa olevista ilmaispeleistä on pc:lle saatava Wolfenstein: The New Order, joka on seuraavan viikon ajan osa Epic Games Storen lahjapelitarjontaa. Pelin voi lunastaa Epic-tililleen tästä. Parin edellisviikon tapaan myös ensi viikon Epic-lahjapeli on etukäteen mysteeri.

Kolmantena GOG-kauppapaikasta lunastamassa voi käydä pc:lle vuoden 1998 taktikointipeli Warhammer 40,000: Chaos Gaten. Peli on osa Warhammer Skulls -juhlallisuuksien yhteydessä jaettavaa Digital Goodie Packia, joka on löydettävissä kesäkuun 8. päivään asti tästä. Peliä ei sovi sekoittaa juuri julkaistuun Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhuntersiin.

Lähde: Tell Me Why (kotisivu), GOG, Epic Games Store

Lisää luettavaa