Narutoa PSP:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Narutoa PSP:lle

3.08.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
8

PSP on saamassa viimein oman annoksensa suositusta Naruto-sarjasta tänä syksynä.

Ubisoft jakelee syyskuussa julkaistavaa Naruto: Ultimate Ninja Heroes -peliä Euroopassa. Peli sisältää Ubin markkinaosaston mukaan tiimipohjaista mätkettä, intensiivistä yksinpelattavaa ja langatonta moninpeliä kahden PSP:n välillä.

Pelissä on paljon jo tutuksi tulleita ominaisuuksia, kuten kahdeksan interaktiivista kenttää, parikymmentä pelattavaa hahmoa sekä mahdollisuus luoda oma ninjajoukkue, jonka erikoishyökkäykset muuttuvat kokoonpanon mukaan. Mukana on myös langaton moninpeli PSP:n omistajien kesken, päivittyvät pelaajaprofiilit ja vastakkain pelaaminen vain yhtä UMD-levyä käyttämällä.

Naruto: Ultimate Ninja Heroes julkaistaan PSP:lle syyskuussa 2007. Innokkaimmat odottajat voivat vierailla pelin kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Alexium94 kuva
Alexium94

Kuulostaa hyvältä, vaikka en PSP:tä omista.

Käyttäjän Jamsa kuva
Jamsa

Todellakin kuulostaa hyvältä, ostin vuoden alussa Naruto: Ultimate ninja PS2:lle, ja siinä oli pelaamista pariksi päiväksi vain, eikä oikein mitään hyvää peli tarjonnut, mutta tämä saattaa tulla hankittua kun PSP on tuolla hyllyllä.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Peli ainakin näyttää hyvältä, mutta odottelen arvostelua ennen kuin menen säntäämään kauppaan ostamaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Naruto alkaa jo pursuta korvista ulos.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos tekisivät pelin jostain paremmasti Jump-mangasta kuten vaikka Claymoresta kiinnostaisi minuakin ostaa. Naruto on vaan niin... y'know.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Narutoahan on ollut PSP ja myös DS:lle varmaan pitkän aikaa. Tää on varmaan kymmenes Naruto peli kyseisellä konsolilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuka nyt edes jaksaa laskea monesko tämä on

Käyttäjän Ocean Boy kuva
Ocean Boy

Miksi 12-15v pojille suunnattujen seikkailupelien enkkunimet ovat tyyliin "He-Man Super Explore Force" tai vaikka juuri tämä "Naruto Ultimate Ninja Heroes". 'Ultimate Ninja' kuulostaa jo terminä niin typerältä että oksat poies...

Onko asia niin että tällaiset yksinkertaiset testosteronipläsäys-nimet myyvät paremmin, vai eikö peleille muuten vain haluta antaa kunnollisia, kuvaavampia nimiä?