Naruton ninjamyrskyily kovenee ja matkaa myös pc:lle

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 saa tänä vuonna vielä kourallisen lisäsisältöä, minkä kunniaksi kaupoissa nähdään myös tuhdimpi versio pelistä. Sarja siirtyy samalla ensi kertaa pc:lle.

4.7.2013 20:00

CyberConnect 2:n ja Namco Bandain yhteistyö Naruto-pelien saralla jatkuukin vielä näkyvästi tänä vuonna. Japanilaisjulkaisija on julkistanut tuovansa ensi talvena Eurooppaan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burstin, joka on matkalla PlayStation 3:n ja Xbox 360:n ohella myös peräti pc:lle.

Kauppojen hyllyille pääasiallisesti tähdätty Full Burst pitää sisällään luonnollisesti maaliskuussa alkujaan nähdyn Ultimate Ninja Storm 3:n, jota on laajennettu kuitenkin vielä sadalla uudella tehtävällä, päivitetyillä välipätkillä ja uudella tarinaluvulla, joka keskittyy Sasuken, Itachin ja Kabuton väliseen kärhämään. Luvun myötä Kabuto myös saadaan peliin pelattavaksi hahmoksi.

Mikäli Ultimate Ninja Storm 3:n jo omistaa konsoleille, voi Full Burstin tuoreen sisällön myös ladata itselleen lisäsisältönä. Fyysisen paketin ostajille luvassa on tosin kaupanpäällisenä vielä 38 lisäsisältöpukua, jotka olisi ostettava muuten erikseen.

Lähde: Namco Bandai

Lisää luettavaa