Nasta lautaan! Vauhdikkaasta Mad Maxista 20 minuuttia selostettua pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Nasta lautaan! Vauhdikkaasta Mad Maxista 20 minuuttia selostettua pelikuvaa

9.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
10
Nasta lautaan! Vauhdikkaasta Mad Maxista 20 minuuttia selostettua pelikuvaa

Ensi kuussa ilmestyvästä Mad Maxista on saatu reilun informatiivinen pelikuvapätkä.

Pelisivusto IGN:n toteuttamalla videolla pelin tuottaja John Fuller avaa pelin 20-minuuttista Gamescom-demoa kommenttiraidalla. Monipuolisen pelikuvan puitteissa nähdään Arkham-henkisen, kombopainotteisen nyrkkitappelun, räjähdyksien ja brutaalien autoyhteenottojen ohella paljon aavikkoista, avointa maailmaa ja jonkin verran juontakin.

Tyypillisten toimintamekaniikkojen ohella video esittelee päällisin puolin muun muassa pelille keskeistä menopelikustomointia. Lisäksi demovideolla nähdään Mad Maxin omaperäinen vastaus Assassin's Creedin näköalapaikoille: Max voi tutkailla lohdutonta maisemaa yläilmoista kuumailmapallojen avulla.

Videon voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Mad Max ilmestyy Euroopassa 4. syyskuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Pelin pc-laitevaatimukset voi katsastaa täältä.

Lähde: IGN, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Mikäs tossa. Vaikuttaa ihan nykygenin peliltä.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Olen tosi iloinen, että kyseinen peli ammentaa koko Mad Max -universumista eikä vain pelkästä Fury Roadista. Kehtaako tuota videota enää edes katsoa, vai pitäisikö odottaa varsinaista julkaisua?

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Aika ankeelta näyttää. Niinkuin mikä tahansa open-world peli, nää alkaa olla niin samanlaisia nykyään että joku vois keksiä vähän jotain tuoretta kulmaa. No onneksi Fallout 4on tulossa jolta sopii odottaa vähän erilaista lähestymistapaa (toivottavasti). Mad Maxiin olis kyl sopinut vähän synkemmät värit ja muutenkin synkemmän oloinen maailma, liian karkkimainen taas tuo yleisilme. Ei tuossa kyllä mitään Mad Max tunnelmaa ollut yhtään, joku Just Cause peli näyttää ihan samalta.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Häiritsee nuo autojen yläpuolella olevat energia mittarit. Sitten Mad Maxin autoon ei näyttäs tulevan kolhuja tai muutenkaan paljon vahinkoa, kun törmäilee muihin autoihin. Tylsältä on näyttänyt kyllä nää gameplayt. Kiinnostus kyllä ruvennut hiipumaan, kun nähnyt aina uutta pätkää. Katsotaan sitten ens kuussa miltä peli näyttää ja minkälaisia arvioita saa.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kyllä tää itsellä lähtee ennakkotilaukseen ainakin :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllähän tämä ihan kelpo peli voi olla nähdyn perusteella, mutta niin paljon isomman profiilin tuotoksia nyt syyskuussa, että alelaariin jää tämä. Väärä julkaisuajankohta.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Tällä hetkellä julkaisemattomista peleistä se toiseksi odotetuin, Fallout 4 tietenkin kärjessä. Tekisi melkein mieli pistää ennakkotilaukseen, mutta periaatesyistä kävelen mielummin julkaisupäivänä kauppaan hakemaan oman kopioni.

Lainaus käyttäjältä flimplay

Mad Maxiin olis kyl sopinut vähän synkemmät värit ja muutenkin synkemmän oloinen maailma, liian karkkimainen taas tuo yleisilme.

Mitä itse olen trailereita ja gameplayta nähnyt, niin tämä on ensimmäinen video joka tarjoaa tätä värikkäämpää maailmaa. Kaikki edelliset trailerit ovat näyttäneet vain harmaata ja synkkää maailmaa, mutta tämä ja Gamescomissa julkaistu traileri tarjosivat sitten hieman sitä (minunkin kaipaamaa) Fury Roadin esittämää väriskaalaa. En sitten tiedä mitä lopullinen peli tarjoaa, mutta tällä hetkellä asia näyttäisi siltä että pelimaailmassa on eri alueet joilla erityyppinen väriskaala (toinen synkempi, toinen kirkkaampi).

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Perustylsää menoa, mappi täynnä markkereita, taistelu tylsän näköistä, autojen energiapalkit...jotenkin niin konsolia.. Huhhuh pitikö tämäkin mennä ryssimään.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Näyttää ihan pelattavalta, muttei erikoiselta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eihän tuo mitenkään huonolta vaikuta mutta jotenkin on jo ähky näistä 'open world'-tilkkutäkeistä, joissa kartta on aina täynnä rukseja ja rakseja. Muutenkin aika perusvarmaa menoa, lukuun ottamatta autolla ajelua. Ostoon tuo menee mutta vasta kun on sellainen hetki ettei ole mitään kiinnostavampaa työn alla.