Natsizombien armeija iskee konsoleille trilogian voimalla

Sniper Elite -kehittäjä Rebellionin hupiräiskintäsarja Nazi Zombie Army on saamassa kolmesta pelistä koostuvan kokoelmapaketin.

8.1.2015 16:33

Sniper Elite -pelien pohjalta syntynsä saanut räiskintäsarja Nazi Zombie Army on saamassa oman kokoelmapakettinsa. Zombie Army Trilogyksi kutsuttu setti on kehittellä niin pc:lle, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin ja se on tarkoitus julkaista näillä näkymin maaliskuun alussa.

Zombie Army Trilogyn myötä Nazi Zombie Army -pelit saapuvat ensimmäistä kertaa pelattavaksi konsoleille. Paketti ei nimensä mukaisesti sisällä myöskään vain kaksi jo aiemmin pc:llä tavattua Nazi Zombie Army -peliä, vaan mukaan on ahdettu lisäksi myös uusi kolmas fasistiraadoilla kyllästetty kampanja. Myös kokonaan uusi Horde-yhteistyötila sekä muutama uusi hahmo on ujutettu pakettiin.

Tarkoituksena peliä työstävällä Rebellionilla on julkaista paketti sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa. Kehittäjien kotisivuilla ainakin paketin digitaalisen pc-version hinnaksi on asetettu 42 euroa.

Lähde: Rebellion, Rebellion Gamestore

Lisää luettavaa