Natsizombien armeija palaa halloweenina

Sniper Eliten sivusarja saa jo toistamiseen tänä vuonna uuden osa. Tällä kertaa zombien teurastamiseen keskittyvä toiminta osuu sopivasti halloweeniksi.

19.10.2013 22:36

Brittikehittäjä Rebellion juhlistaa lähestyvää halloweenia osuvasti Sniper Elite -sarjansa uudella sivuosalla. Lokakuun 31. päivä Steamiin saapuu ostettavaksi Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2, jonka voi parhaillaan jo ennakkotilata pelipalvelun kautta.

Uusi natsizombiarmeijan tuleminen vie virtuaalisen tarkka-ampujaeliitin jälleen toisen maailmansodan rauniomaisemiin, jossa varsinkin yhteistyöpelaamista on haluttu painottaa. Jo kokeneille natsizombilahtaajille luvassa on muun muassa sekä uusia vihollisia että uusia aina vain ”helvetillisempiä” ympäristöjä ihmeteltäväksi.

Juurikaan uuden Nazi Zombie Armyn kanssa ei olla viivytelty. Sivusarjan ensimmäiseen osaan törmättiin vasta viime helmikuussa. Tyystin Rebellion ei ole kuitenkaan tyytynyt zombitoiminnan parissa painimiseen, sillä parhaillaan kehittäjä työstää myös täysiveristä kolmososaa Sniper Elitelle. Se on määrä nähdä niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla ja pc:llä ensi vuonna.

Lähde: Rebellion

Lisää luettavaa