Segan viikko sitten julkistamasta Yakuza Restoration -pelistä (virallisesti Ryu ga Gotoku Ishin!) on ilmaantunut verkkoon ensimmäisen satsi kunnollisempia kuvia. Pelin kotisivujen kautta julkaistut otokset tarjoavat katsauksen varsinkin muutamiin pelin ympäristöihin sekä hahmoihin.

Erityisen paljoa informaatiota uudesta Yakuzasta ei ole vielä kuitenkaan näin viikon aikana saatu. Siinä missä viime viikolla selvisi, että pelin päähenkilö on Segan tulkinta 1800-luvulla eläneestä samurai Sakamoto Ryōmasta, on kehittäjä nyt lisäksi kertonut, että myös samalla ajanjaksolla elänyt toinen historiallinen henkilö, Saitō Hajime, olisi pelissä erittäin tärkeässä roolissa.

Peliblogi Siliconera tietää kertoa, että lisätietoja pelistä pitäisi ilmaantua jälleen ensi viikolla japanilaisen Dengeki PlayStation -lehden toimesta. Kenties tuolloin tehdään selväksi, onko kyseessä seuraavan sukupolven Yakuza-peli.

Viimeisin Euroopassa nähty Yakuza-sarjan osa oli viime vuonna lännessä julkaistu Yakuza: Dead Souls. Japaniin viime joulukuussa ilmaantuneen Yakuza 5:n saapumisesta tänne ei vieläkään ole varmaa tietoa.

Lähde: Siliconera, Ryu-ga-gotoku.com

Lisää luettavaa