Naughty Dog 30 vuotta – katso dokumentti Crash Bandicoot -luojien historiasta / Uutiset / pelaaja.fi

Naughty Dog 30 vuotta – katso dokumentti Crash Bandicoot -luojien historiasta

23.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Sonyn luottostudio Naughty Dog ylsi viime syyskuussa kunnioitettavaan 30 vuoden ikään. Yhtiö juhlisti asiaa noihin aikoihin muun muassa taidenäyttelyn voimin, mutta samalla se tuotti yhteistyössä Sonyn kanssa myös juhladokumentin, jossa erityisesti useat studion konkarit aina Andy Gavinista Jason Rubiniin ja Mark Cernyyn kävivät läpi Naughty Dogin historiaa synnystä nykypäivään.

Läpikäytävää studion historiassa piisasikin. The Last of Usin ja Unchartedin ohella studio kun on ehtinyt elinaikanaan tuottamaan muun muassa myös sellaisia helmia ja "helmiä" kuin Crash Bandicootin, Jak & Daxterin ja Way of the Warriorin.

Nyt joulun kunniaksi Naughty Dog ja Sony ovat tuoneet dokumentin täydessä koossaan kaikkien nähtäville ilmaiseksi. Noin 50 minuuttia kestävä pätkä on katsottavissa YouTuben kautta tai vaihtoehtoisesti upotettuna uutisen ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Itselleni tämä studio on no. 1 ja toivon, että tahti jatkuu samanlaisena, kuin mitä on nähty viimeisen 30 vuoden aikana. Antaisin luun, jos nämä rakit eivät olisi olleet niin tuhmia (selkään pitäisi antaa!). Onnea vaan Naughty Dogille!

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Kiitos tästä. Ton videon jälkeen ei odotukset kyllä ainakaan yhtään laskeneet Naughty Dogin tulevia pelejä kohtaan. Komppaan Narastelia siinä että ND on myös itselleni se numero yksi kun aletaan miettimään pelistudioita. Ei voi muuta sanoa ku hattua nostaa ja toivottavasti seuraavat 30 vuotta tulee olemaan yhtä hyviä kuin edellisetkin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Täytyypä katsoa tämä vielä tässä joulun pyhien aikana. Kauan eläköön Naughty Dog!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Paras pelistudio ikinä! Siis Rockstarin lisäksi (tosin heillä onkin monta eri studiota).

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Kiitos CTR:stä Naughty Dog. Jos jokin voittaa Mario Kartin, niin se.