Naughty Dog pahoittelee The Last of Us -ongelmia – ilmaisia karttoja kaikille / Uutiset / pelaaja.fi

Naughty Dog pahoittelee The Last of Us -ongelmia – ilmaisia karttoja kaikille

22.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

The Last of Usia PlayStation 3:lla ja 4:llä pelaavat voivat odottaa saavansa lähitulevaisuudessa käyttöönsä kaksi ilmaista moninpelikarttaa. Syy ilmaisten karttojen taustalla on The Last of Us Remasteredin moninpeliä vaivanneet ongelmat.

Siitä lähtien kun Remastered julkaistiin alkujaan heinäkuussa, on Naughty Dog saanut taistella hitaasti muodostuvien moninpeliotteluiden kanssa. Kehittäjä on julkaissut peliin toki jo joukon korjauksia ja saanut näin paikattua vian muutamien pelaajien osalta, mutta pyrkimykset parantaa toimivuutta jatkuvat kuitenkin edelleen.

Naughty Dog ei ole vielä tarkemmin sanellut, milloin karttoja voitaisiin tarkalleen ottaen odottaa peliin. Se on kuitenkin vahvistanut, että kartat ovat uusia kokonaisuuksia, joiden olemassaolosta studio kiusoitteli aikoinaan heinäkuussa.

Lähde: Naughty Dog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Miten voi peli bugata jopa aiemmalla konsolilla, jos se tehdään uudemmalle uusioversiona? Taitaa olla paremman laatuisia tunareita ku DICElla. Vai miksi Sony kosiskelee PS3 pelaajia, jos peli toimii sillä? Ihme hommaa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Kukko

Vai miksi Sony kosiskelee PS3 pelaajia, jos peli toimii sillä?

Reiluuden nimissä? Toiset saa ilmaiseksi, niin hyvältähän se näyttää, että alkuperäisiäkin faneja kosiskellaan?

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

Itse pelasin PS3 läpi tämän pelin. Menin ostaan PS4 remasteredin ja on kesken viel. Ei vaan ole tarpeeks hyvä peli. Yliarvostettua kakkaa tämä on :) Vielä jotain moninpeli sisältöö evvvk!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Tumez

Itse pelasin PS3 läpi tämän pelin. Menin ostaan PS4 remasteredin ja on kesken viel. Ei vaan ole tarpeeks hyvä peli. Yliarvostettua kakkaa tämä on Vielä jotain moninpeli sisältöö evvvk!

Siis häh? Mitä oikein odotit tuolta remasteredilta jos kerran emopeli oli jo tuttu? Ei kai siellä nyt muuta ollut tarkoituskaan olla kuin sama peli uusilla kuorilla ja tyyppi pettyy. Toki jos petyit jo PS3-versioon mutta sitten jää ihmettelyn aiheeksi että MIKSI ostit saman pelin uusiksi PS4:llä? Markkinoiden ja kehujen vietävissä ilman omaa harkintakykyä?

Moninpelistä taas: kaikki ei varmasti tykkää mutta jos dissaat pelaamatta niin ehkä ymmärrän enemmän myös muuta tekstiäsi, sillä on hyvin typerää tehdä vain ennakko-oletuksia. Kyseessä on nimittäin yksin virkistävimmistä mp-kokemuksista tosi pitkiin aikoihin. Menee samaan sarjaan Souls-pelien ja (potentiaalia omaavan) Assassin's Creedien moninpelien tasolle. Siis erityisesti tuon eroavaisuuden suhteen suuren osan multiplayerien suhteen. Myös Watch_Dogs omaa hieman erilaista moninpeliä.

Itsekään en odottanut mahtavan yksinpelin jälkeen juuri kummempia TLoU:n multiplayerista mutta kyllä siellä aikaa on mennyt vähintään yhtä paljon kuin mitä 3-4 kertaa kampanjan pelaamisissakin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Eipä minulla ole ongelmia ollut, mutta tietenkin ilmaiset kartat kelpaa. :)