Naughty Dog paljastaa uutta The Last of Us -sisältöä huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Naughty Dog paljastaa uutta The Last of Us -sisältöä huomenna

25.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Kehittäjä Naughty Dog lupailee uusia "sisältöpaljastuksia" The Last of Us -pelisarjan tiimoilta.

Studio juhlistaa huomenna vuotuista The Last of Us -päivää, jonka kunniaksi tarjolle on tuotu joukko pelisarjan mukaan brändättyjä tuotteita, kuten vaatteita, reppuja ja kitaratarvikkeita. Pelaajia saattaa kuitenkin kiinnostaa The Last of Us -plektroja enemmän huomenna luvassa olevat muut paljastukset. Studion viestintäsuunnittelija Joshua Bradley kertoo PlayStation Blogissa Naughty Dogin esittelevän huomenna uutta The Last of Us -sisältöä.

Tulevasta sisällöstä ei vielä tässä vaiheessa ole vihiä, mutta Naughty Dog työstää tiettävästi edelleen The Last of Us Part 2:sta itsenäiseksi julkaisuksi irrotettua moninpeliä. Studion raportoitiinkini vime kuussa etsivän kehittäjiä ensimmäiseen itsenäiseen verkkopeliinsä. Lisäksi Naughty Dogin huhuiltiin keväällä kehittävän PS5-uusioversiota alkuperäisestä The Last of Usista. Kumpaakaan projektia ei ole vielä julkistettu virallisesti, mutta molemmat pelit ovat potentiaalisia kandidaatteja huomisiltana Suomena aikaa järjestettävälle esittelytilaisuudelle.

Toki mahdollista aina on, että tulossa on myös jotain huomattavasti pienempää ja vähäisempää. Kävi miten kävi, The Last of Us -päivän juhlinnat käynnistyvät kello 19.00 sille omistetuilla kotisivuilla.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Patsas ja vinyyli. Ja ilmoitus että moninpeli on edelleen tekeillä ja tulossa joskus. Siinäpä kai se.

Edit. Tuli sieltä vielä kuva tv-sarjasta

Nostoja