Naughty Dog puntaroi: The Last of Us 2 vai jotain uutta?

Left Behind -lisäsisällön valmistuttua The Last of Us -tiimi suuntaa katseensa tulevaisuuteen.

7.2.2014 13:25

Sonyn luottostudio Naughty Dogin väki puntaroi parhaillaan, mitä he lähtisivät työstämään seuraavaksi. PlayStation 3:lle The Last of Usin viimeksi tehtaillut studio julkaisee ensi viikolla pelin Left Behind -lisäsisältökampanjan, minkä myötä katse voi siirtyä tulevaisuuteen.

The Last of Usin kirjoittaja ja luova ohjaaja Neil Druckmann kertoo tuoreessa haastattelussa, että muutamia viikkoja kestäneessä aivoriihessä seuraavaksi projektiksi on pohdittu sekä The Last of Usin jatko-osaa että täysin uutta peliä.

– Joitakin konsepteja on jo kasassa. Rehellisesti sanottuna muutamat ideat ovat The Last of Usin jatkoa varten ja toiset täysin uutta peliä varten. Olemme siis pohtineet kahden viimeisen aikana myös täysin uutta peliä. Mihin suuntaan ideat kehittyvät, jää nähtäväksi, Druckmann kertoo.

Miehen mukaan seuraavaa projektia lähestytään samankaltaisella mentaliteetilla kuin Left Behind -lisäsisältöä, joka on tarinallisesti esiosa The Last of Usin päätarinan tapahtumille.

– Pohdimme, voimmeko kertoa kertomisen arvoisen tarinan, joka ei tuntuisi toistolta. Jos emme, on inspiraatiota haettava muualta. Sen on oltava jotakin, joka haastaa meidät puskemaan pelien tarinankerrontaa eteenpäin, Druckmann kertoo suunnitteluprosessistaan.

Naughty Dogilla on nykymuodossaan käytännössä kaksi erillistä kehitystiimiä. Osa studiosta työstää jo täyttä häkää Uncharted-toimintaseikkailun ensimmäistä PlayStation 4 -osaa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa