Naughty Dogin sankarit kohtaavat PlayStation-mätkinnässä / Uutiset / pelaaja.fi

Naughty Dogin sankarit kohtaavat PlayStation-mätkinnässä

15.07.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Sony on julkaissut tukun uusia videoita PlayStation All-Stars Battle Royale -mäiskeestään. Yleisen katsaustrailerin ohella päivänvalon näkivät kaksi hahmotraileria, jotka saattoivat areenalle jälleen joukon uusia taistelijoita.

Mättöön liittyivät tällä kertaa sekä Sucker Punchin inFamous-sarjasta tuttu Cole McGrath että Naughty Dogin Jak & Daxter -sarjan nimikkosankarit. Jälkimmäisenä mainittu kaksikko ei kuitenkaan heiluta nyrkkejään erikseen, vaan hahmot taistelevat yhtenä tiiminä.

Kirjoitushetkellä peliin on julkistettu näin 12 hahmokonaisuutta. Aiemmin mukaan ovat loikanneet Nathan Drake (Uncharted), Kratos (God of War), Big Daddy (BioShock), Fat Princess (Fat Priness), PaRappa (PaRappa the Rapper), Sweeth Tooth (Twisted Metal), Sly Cooper (Sly Raccoon), Colonel Radec (Killzone), Heihachi Mishima (Tekken) sekä Toro Inoue (Sony-maskotti).

Julkistukset eivät lopu kuitenkaan tähän. Lisää on määrä jaella vielä lähitulevaisuudessa ilmeisesti jopa reippaalla kädellä.

SuperBot Entertainment -pelitalon kehittämä PlayStation All-Stars Battle Royale saapuu kauppoihin 24. lokakuuta. Peli julkaistaan sekä Vitalle että PlayStation 3:lle.

Linkki yleistraileriin

Linkki Jak & Daxter -traileriin

Linkki Cole -traileriin

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LordBarkus kuva
LordBarkus

Missä Crash ;________________; (joo tiedän että ND myi Crashin Sierran raiskattavaksi, mut joo)

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Sony siis julkistaa 2 viikon välein 2 uutta hahmoa?

Jakin & Daxterin mukana olo lämmittää mutta haluaisin myös pelata Daxterilla erikseen.

Käyttäjän rioichi kuva
rioichi

Daxter yksinään olisi liian ylivoimainen niin Jak piti tulla tasoittamaan tilannetta.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Mjaa-a. Peli näyttää edelleen jotenkin kankealta ja pelaaminen vaikuttaa kovin nykivältä.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Itse haluaisin kovasti nähdä Sir Danielin, jonkun hahmon Ape Escapesta ja Oddworldin Strangerin, mutta saa nyt nähdä mitä sieltä paljastuu. Myös Gravity Rushin päähahmo, Kat, olisi erikoinen lisä. En nyt sano että tämä peli tulisi voittamaan Smash Brossia, mutta itseä ainakin kiinnostaa jonkin verran.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Heihachin ymmärrän pelissä olevan, Tekken kun on alunperin ollut PS-yksinoikeus mutta tuota Big Daddya en tajua. Samahan tuonne on heitellä sitten kaikkia muitakin kuuluisia hahmoja ties mistä pelisarjoista kun kerran pleikkamaailma ei ole edellytys pelissä mukana ololle.

Nyt kun vielä varmistin, ettei Bioshock missään vaiheessa ole ollut konsoleilla alunperin vain Sonyn reviirillä niin wikipedia osaa kertoa, että se on itse asiassa tullut vasta myöhemmin kyseiselle koneelle. Tämä on omiaan vain lisäämään ihmetystäni hahmon valinnalle.. Ei siinä, hyvä hahmo mutta kun pelin nimi on "Playstation All-stars" :S

Käyttäjän rioichi kuva
rioichi
Lainaus käyttäjältä zappah

Heihachin ymmärrän pelissä olevan, Tekken kun on alunperin ollut PS-yksinoikeus mutta tuota Big Daddya en tajua. Samahan tuonne on heitellä sitten kaikkia muitakin kuuluisia hahmoja ties mistä pelisarjoista kun kerran pleikkamaailma ei ole edellytys pelissä mukana ololle.

No, samallahan voi miettiä mitä Solid Snake tekee Super Smash Brossissa. Mutta siis kyllhän tuo vähän outoa on.

Käyttäjän justcause2w kuva
justcause2w

Näyttää vielä hitaammalta, kun brawl ja miksi tuolla on joku bioshock henkilö. Loppuiko yksinoikeudet?

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona
Lainaus käyttäjältä Dynamithix

. En nyt sano että tämä peli tulisi voittamaan Smash Brossia, mutta itseä ainakin kiinnostaa jonkin verran.

Olen täysin samaa mieltä. Heti kun tämä Playstationin vastitine SMB:lle tuli, niin kavereitten kanssa oltiin heti, että ei kyllä tule SMB:lle pärjäämään, mutta voi olla ihan haukska peli. Itse olen ainakin toivonut pelaavani SMB:tä joillakin Playstationin hahmoilla ja tällähän sen pääsee kokomaan.

Käyttäjän Leo kuva
Leo

Jak & Daxter JEEEE! =) Yksi parhaista PlayStation 2:lla =) Toivottovasti All-Stars Battle olisi myös Ratchet & Clank =). Yksi vuoden parhaimpia pelejä tulossa. Uusien mahtavien pelejen takia olen alkanut kerämään rahaa Vitaan. =) Minua kiinnostaa liikaa tuo pilvitallennus PS3 - Vita - PS3. Miten vaan. Naughty Dog pitäisi tehdä uusi Jak & Daxter peli, koska viimeisestä pelistä on todella paljon aikaa ja enkä haluiaisi erinomaisen pelisarjan vielä loppua, koska haluan Jak & Daxter palata ensimmäisen osan aikaiseen maailmaan. Jos ei tule Playstation 3:lle uutta Jak & Daxter, nin toivottovasti sarja tulee sitten, kun PlayStation 4 on tullut.

Nostoja